Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce a facut Tiberiu Argint cand Andreea Balan i-a transmis cea mai proasta veste. Este incredibil

Playtech Playtech,
Ce a facut Tiberiu Argint cand Andreea Balan i-a transmis cea mai proasta veste. Este incredibil

Tiberiu Argint este de partea Andreei Balan chiar si dup ce aceasta l-a anuntat ca nu mai poate face copii. Andreea Balan i-a spus iubitului sau detaliul foarte important, iar aceasta ar fi inteles situatia artistei si este pentru a ramane langa ea, indiferent de situatie. Cum a primit Tiberiu Vestea ca Andreea Balan nu . continuă pe Playtech

Ce spune Andreea Balan despre noul iubit. Dezvaluiri nestiute despre Tiberiu Argint

Andreea Balan a facut noi dezvaluiri despre Tiberiu Argint, iubitul sau. Andreea Balan a spus ca se simte fericita alaturi de Tiberiu Argint si de cele doua fetite ale sale, Clara si Ella. Andreea Balan, despre iubitul Tiberiu Argint. Sunt, in sfarsit, linistita, sunt fericita Andreea Balan a vorbit despre iubitul ei, Tiberiu Argint. Artista .

Andreea Balan este indragostita pana peste cap. Cum a fost surprinsa in Bucuresti

Desi nu mai este un secret pentru nimeni ca are, de cateva luni, o relatie cu Tiberiu Argint, Andreea Balan nu a recunoscut niciodata ca este indragostita pana peste cap. De curand, insa, a fost surprinsa, in Bucuresti, intr-o ipostaza care spune multe despre sentimentele sale. Andreea Balan si Tiberiu Argint, moment de tandrete Au .

Andreea Balan a primit lovitura de gratie. Cum a pierdut acum o suma uluitoare pentru orice roman

Cate lovituri poti incasa pana sa te prabusesti? Nici Andreea Balan nu stie, caci, desi pusa in multe ipostaze dureroase dictate de destin, artista e neclintita si azi. incepute din copilarie, de pe vremea Andre, si culminate cu o casnicie esuata, dar mai ales cu probleme de sanatate ce par sa nu-i mai dea pace, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )