Libnet.ro
UNICEF

17:15

Opcom ofera lamuriri participantilor la Piata Intrazilnica de energie electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opcom ofera lamuriri participantilor la Piata Intrazilnica de energie electrica

OPCOM doreste sa sublinieze mai multe aspecte in contextul procesului de extindere a posibilitatilor de tranzactionare prin introducerea produsului de 15 minute pe Piata intrazilnica de energie electrica, scrie un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Noi reguli pentru consumatorii ramasi in piata neconcurentiala de energie electrica: termene si discounturi, anuntate de Virgil Popescu

Ministrerul Energiei a elaborat un proiect de Ordonanta care ar urma sa regleze transferul consumatorilor din piata universala de energie electrica in piata libera, document care poate intra in vigoare daca ANRE nu gestioneaza situatia in avantajul consumatorilor casnici.

Electrica sprijina investigatia demarata de autoritati in ceea ce priveste furturile de energie electrica

Electrica SA informeaza ca sprijina investigatia demarata de autoritati in judetul Prahova in ceea ce priveste furturile de energie electrica si isi reafirma angajamentul privind respectarea legilor si a tuturor reglementarilor care ii sunt aplicabile in toate activitatile pe care le desfasoara, conform unui comunicat trimis redactiei.

Perchezitii pentru probarea unor infractiuni de coruptie in legatura cu furt de energie electrica. Reactia Electrica

Zece perchezitii au loc luni dimineata la puncte de lucru ale unor societati comerciale si la locuintele unor persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, luare de mita, dare de mita, trafic de influenta, furt de energie electrica, modificarea fara drept a componentelor instalatiilor energetice.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar, marti,in mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu

In mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu va fi oprita alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de marti, din cauza unor lucrari, informeaza E-Distributie Muntenia, potrivit Agerp.

VIRGIL POPESCU: Nu avem probleme cu aprovizionarea cu energie electrica

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, spune ca nu vor fi probleme in privinta aprovizionarii populatiei cu energie electrica in aceasta perioada geroasa, precizand ca rezervele de gaze naturale din depozite sunt in limite normale, Hidroelectrica functioneaza la capacitate maxima, iar grupurile de la Complexul Energetic Oltenia pe carbune sunt pregatite sa intervina.

PRAHOVA: 10 perchezitii pentru destucturarea unei retele infractionale specializata in furt de energie electrica

Astazi, 18 ianuarie 2021, politisti anticoruptie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Prahova pun in executare zece mandate de perchezitie domiciliara, precum si cinci mandate de aducere emise pe numele a doi suspecti functionari publici si alte trei persoane fara calitate speciala, pentru savarsirea mai multor infractiuni, inclusiv furt de energie electrica, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Bicicleta care produce energie electrica, proiectul inovator al unor elevi din Mioveni

Trei elevi de la Scoala George Topirceanu din Mioveni au reusit sa construiasca o bicicleta care poate produce energie electrica atunci cand e pusa in miscare. Proiectul elevilor, participant la o competitie nationala, va fi pus in practica in viitorul apropiat.

Oprirea reactorului 1 de la Cernavoda, amanata pentru ca centrala sa poata produce suficienta energie electrica necesara in aceasta perioada geroasa

Nuclearelectrica, compania care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a anuntat sambata ca amana pentru o data ulterioara oprirea controlata a Unitatii 1 a centralei, pentru a asigura productia de energie electrica necesara Sistemului Energetic National in aceasta perioada cu temperaturi scazute.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati pretul cel mai mic pe care il ofera furnizorii de energie electrica

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati cel mai mic pret pe care furnizorii de energie electrica il ofera

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )