Libnet.ro
UNICEF

09:00

PRAHOVA: 10 perchezitii pentru destucturarea unei retele infractionale specializata in furt de energie electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRAHOVA: 10 perchezitii pentru destucturarea unei retele infractionale specializata in furt de energie electrica

Astazi, 18 ianuarie 2021, politisti anticoruptie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Prahova pun in executare zece mandate de perchezitie domiciliara, precum si cinci mandate de aducere emise pe numele a doi suspecti functionari publici si alte trei persoane fara calitate speciala, pentru savarsirea mai multor infractiuni, inclusiv furt de energie electrica, potrivit unui comunicat de presa al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Egiptul face primii pasi pentru construirea unei retele feroviare de 1.000 km de linii de mare viteza

Egiptul a semnat un memorandum de intelegere cu Siemens Mobility pentru constructia in mai multe etape a unei retele feroviare ce ar putea ajunge sa aiba 1. 000 km, cu costuri totale de 23 miliarde dolari. Daca planurile vor deveni realitate, Egiptul va deveni a doua tara africana cu trenuri de mare viteza, dupa Maroc.

IMPACT Developer and Contractor a obtinut certificatul de urbanism pentru construirea unei gradinite in ansamblul Boreal Plus, in Constanta

IMPACT Developer and Contractor a obtinut de la Primaria Municipiului Constanta certificatul de urbanism pentru construirea unei gradinite in cadrul ansamblului premium Boreal Plus, dezvoltat in nordul Constantei. Investitia dezvoltatorului va fi de 690. 000 Euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Si-a pus ceapa pe fata timp de 10 minute, pentru o luna. Schimbarile sunt ireale

Un experiment i-a aratat beneficiile unui obicei care ii parea initial ciudat. Ce se intampla daca iti pui ceapa pe fata pret de 10 minute? Repeta ritualul o luna intreaga si apoi observa schimbarile. Experiment: Ritual cu ceapa pe fata pentru 10 minute Are o aroma puternica, iar majoritatea mancarurilor traditionale au la baza ceapa .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )