Libnet.ro
UNICEF

15:15

NEPI isi majoreaza capitalul cu 150 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI isi majoreaza capitalul cu 150 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a atras, ieri, 150 milioane euro, in urma unei majorari de capital, derulata printr-o oferta accelerata, banii urmand sa fie utilizati pentru achizitia centrului comercial Promenada Mall din Capitala, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

NEPI isi majoreaza capitalul cu 100 mil. euro pentru achizitia Promenada si contruieste o cladire de birouri langa mall

Fondul sud-african de investitii NEPI isi va majora capitalul cu circa 100 milioane euro, necesara pentru finantarea achizitiei Promenada. Fondul a anuntat finalizarea cumpararii unui teren de 1,2 hectare, aflat langa mall-ul din Bucuresti, unde va.

Fondul imobiliar NEPI isi va majora capitalul cu 100 milioane de euro pentru Promenada Mall si va construi noi birouri langa acesta

Fondul de investitii NEPI va efectua o majorare de capital de circa 100 milioane euro, pentru a finanta achizitia mall-ului Promenada, si a anuntat cumpararea unui teren de 1,2 hectare, aflat langa centrul comercial, unde va construi o cladire de birouri, scrie Mediafax.

evoMAG.ro a avut vanzari de doua milioane euro de Black Friday

Magazinul online evoMAG a inregistrat vanzari totale de doua milioane euro in cele trei zile ale campaniei de Black Friday, numarul de produse vandute fiind de peste 20. Magazinul online a avut anul trecut afaceri de 11,5 milioane euro si numarul de produse aflate la vanzare este de 120.

Kingfisher, vanzari de 84 milioane euro in Romania in primele noua luni ale anului fiscal. T3, mai slab cu 25% fata de 2013

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher a inregistrat vanzari in valoare de 68 milioane de lire sterline in Romania 84,3 milioane euro) in primele noua luni ale anului fiscal 2014/2015, perioada februarie-octombrie, pierderile situandu-se la 9.

Opel beneficiaza de investitii de peste 745 milioane euro pentru un nou SUV si noi motoare si transmisii

Grupul american General Motors GM) pompeaza sume de bani importante in Opel pana in 2020, astfel ca marca germana va beneficia de investitii totale de 745 milioane euro pentru a produce un nou SUV de mari dimensiuni si noi motoare si transmisii, reiese dintr-un anunt al directorului general executiv CEO) al GM, Mary Barra.

Mihai Marcu, MedLife: In 2015 ne propunem o crestere accelerata, vom fi prima companie din sistemul medical privat romanesc care va depasi cifra de afaceri de 100 milioane euro

MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro. Pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

NEPI majoreaza capitalul cu inca 100 milioane de euro pentru a finanta achizitia Promenada Mall

Fondul sud-african NEPI a anuntat astazi o noua majorare de capital de aproximativ 100 milioane de euro, bani care vor fi utilizati pentru finantarea achizitiei centrului comercial Promenada Mall, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Lichiditate de peste 1,95 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 579,07 lei 1. 039,52 euro).

Lichiditate de aproape 1,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 638,89 lei 1. 626,61 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )