Libnet.ro
UNICEF

11:30

US Open Bianca Andreescu, in semifinale dupa victoria cu Mertens Duel cu Bencic

Hotnews Hotnews,
 US Open Bianca Andreescu, in semifinale dupa victoria cu Mertens Duel cu Bencic

Bianca Andreescu Canada, 15 WTA) este pentru prima oara intr-o semifinala de Grand Slam dupa ce a trecut in sferturi la US Open de belgianca Elise Mertens, scor 3-6; 6-2; 6-3. Ea va juca pentru un loc in finala contra Belindei Bencic Elvetia, 12 WTA). continuă pe Hotnews

VIDEO US Open: Bianca Andreescu, in sferturi - A eliminat-o pe surprinzatoarea Taylor Townsend

Bianca Andreescu a reusit sa se califice in premiera in sferturile unui Grand Slam, jucatoarea canadiana de origine romana trecand in optimile de la US Open de Taylor Townsend cea care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea).

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open: Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a obtinut, miercuri noapte, calificarea in careul de asi la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Bianca Andreescu, capat de drum pentru Taylor Townsend la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a reusit acolo unde Simona Halep si Sorana Cirstea au esuat.

US Open: Belinda Bencic, in semifinale dupa un meci echilibrat cu Donna Vekic

Belinda Bencic Elvetia, 12 WTA) s-a calificat, miercuri, in semifinalele US Open-ului, dupa ce a invins-o pe Donna Vekic Croatia, 23 WTA), scor 7-65), 6-3. Meciul a durat o ora si 42 de minute.

Parcurs de vis! Bianca Andreescu e in semifinale la Flushing Meadows

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu isi continua parcursul de exceptie la turneu.

Bianca Andreescu se califica in semifinale la US Open, dupa 3-6, 6-2, 6-3 cu Elise Mertens. Urmeaza un meci greu cu Belinda Bencic VIDEO

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in semifinale la US Open, dupa ce a invins-o in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat 2 ore si 3 minute. Sportiva canadiana de origine romana se afla in premiera in semifinala unui turneu de Grand .

Bianca Andreescu, reactie fabuloasa dupa calificarea istorica in semifinale la US Open: Este asta viata reala? VIDEO

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open, chiar la debutul la turneul de la New York. Sportiva canadiana de origine romana a invins-o in sferturi pe Elise Mertens cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat o ora si 2 minute. Reactia Biancai dupa meciul cu Mertens este fabuloasa. Sincer, .

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

Cand se joaca Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de finala US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Taylor Townsend locul 116 WTA) cu 6-1, 4-6, 6-2 in optimile US Open. Bibi va juca impotriva sportivei Elise Mertens locul 26 WTA), miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00.

VIDEO Bianca Andreescu, revenirea de la 0-1 la seturi cu Mertens si calificarea in semifinalele US Open: Cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste la US Open poate cele mai frumoase momente de pana acum ale carierei. La prima participare pe tabloul principal de la Flushing Meadows, jucatoarea canadianca de origine romana s-a calificat in premiera in semifinalele unui Grand Slam, dupa ce a revenit de la 0-1 in fata belgiencei Elise Mertens 26 WTA). Cred ca m-am luptat foarte tare pentru a ajunge in acest punct, deci cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat, a spus sportiva in varsta de 19 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )