Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open: Sigur e adevarat?

Online Sport Online Sport,
Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open: Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a obtinut, miercuri noapte, calificarea in careul de asi la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

Parcurs de vis! Bianca Andreescu e in semifinale la Flushing Meadows

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu isi continua parcursul de exceptie la turneu.

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Belinda Bencic, in semifinale la US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) joaca in semifinale la US Open impotriva sportivei Belinda Bencic locul 12 WTA). Partida este programata in noaptea de joi spre vineri, de la ora 3:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita online in format live video si text. Eurosport transmite la .

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, in optimile de la US Open

Bianca Andreescu 19 ani, locul 15 WTA) a invins-o pe Karoline Wozniacki cu scorul de 6-4, 6-4 si s-a calificat in optimile de finala la US Open. Sportiva canadiana de origine romana va juca impotriva americancei Taylor Townsend, care a eliminat-o pe Simona Halep in turul 2. Meciul este transmis in direct de postul de .

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de la US Open

Bianca Andreescu Elise Mertens este duelul din sferturile de finala US Open asteptat cu sufletul la gura de iubitorii sportului alb. Partida este programata miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Europsort. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live video si .

Bianca Andreescu, reactie fabuloasa dupa calificarea istorica in semifinale la US Open: Este asta viata reala? VIDEO

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open, chiar la debutul la turneul de la New York. Sportiva canadiana de origine romana a invins-o in sferturi pe Elise Mertens cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat o ora si 2 minute. Reactia Biancai dupa meciul cu Mertens este fabuloasa. Sincer, .

Bianca Andreescu se califica in semifinale la US Open, dupa 3-6, 6-2, 6-3 cu Elise Mertens. Urmeaza un meci greu cu Belinda Bencic VIDEO

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in semifinale la US Open, dupa ce a invins-o in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat 2 ore si 3 minute. Sportiva canadiana de origine romana se afla in premiera in semifinala unui turneu de Grand .

Bianca Andreescu a invins-o pe Belinda Bencic cu 7-6, 7-5 si s-a calificat in finala US Open

Bianca Andreescu Belinda Bencic se joaca in noaptea de joi spre vineri, de la ora 3:30, in semifinale la US Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de .

VIDEO Bianca Andreescu, imagini fabuloase: Ce a intrebat cu voce tare, imediat dupa ce a ajuns in semifinale

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste un adevarat vis la US Open 2019, unde tocmai a scris istorie devenind prima jucatoare de sub 20 de ani ajunsa in semifinale din 2009 incoace.

Bianca Andreescu e mai buna decat Simona Halep. Cum o lauda americanii

Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Magazine scriu ca Bianca Andreescu a intrecut-o deja pe Simona Halep si prevad ca sportiva canadiana de origine romana va castiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat in semifinale la New York si va juca impotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc in finala. Tennis Magazine: Bianca Andreescu a .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )