Libnet.ro
UNICEF

11:15

US Open: Novak Djokovic si Roger Federer, calificati in turul doi; Fabio Fognini, Guido Pella si Taylor Fritz, eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 US Open: Novak Djokovic si Roger Federer, calificati in turul doi; Fabio Fognini, Guido Pella si Taylor Fritz, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, principalul favorit, si Roger Federer 3) s-au calificat, printre altii, in turul al doilea de la US Open. Din randul capilor de serie au parasit competitia jucatori precum Fabio Fognini 11), Guido Pella 19) si Taylor Fritz 26). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu. continuă pe Hotnews

Novak Djokovic si principalul obiectiv al carierei: Sa-l depaseasca pe Roger Federer la numarul de Grand Slam-uri castigate

S-a impus la Wimbledon in urma cu doar cateva saptamani, iar la US Open este principalul favorit la castigarea trofeului. Novak Djokovic a discutat la New York cu jurnalistii despre obiectivele carierei, iar cel mai important este pentru el sa-l depaseasca pe Roger Federer in clasamentul all-time al titlurilor majore cucerite.

Roger Federer s-a calificat la Turneul Campionilor pentru a 17-a oara in cariera, un record absolut

Roger Federer a obtinut calificarea la Turneul Campionilor pentru a 17-a oara in cariera un record absolut), dupa victoria inregistrata luni in primul tur de la US Open. Campionul elvetian se alatura astfel lui Novak Djokovic si Rafael Nadal, care si-au asigurat deja biletele pentru competitia care se va disputa la Londra, in perioada 10-17 noiembrie 2019.

VIDEO Roger Federer, victorie in patru seturi in FEGAL - Indianul Nagal i-a dat unele batai de cap elvetianului

Roger Federer nu a avut parte de inceputul de meci pe care si l-ar fi dorit a cedat primul set, scor 6-4), dar a turat la timp motoarele si a reusit sa preia fraiele disputei cu Sumit Nagal. FEGAL-ul s-a incheiat cu o victorie a lui Federer dupa un meci de doua ore si 29 de minute.

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi la US Open

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 152 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam US Open. Bogdan, venita din calificari, a invins-o in runda inaugurala pe britanica Harriet Dart, numarul 139 mondial, scor 6-3, 6-1, intr-o ora si 11 minute.

Desi nu e incantat de noul format, Novak Djokovic va juca pentru Serbia in Cupa Davis

Novak Djokovic, numarul 1 mondial al tenisului masculin, va juca pentru echipa tarii sale in Cupa Davis, ce se va disputa dupa o noua formula intre 18 si 24 noiembrie la Madrid, a anuntat luni Federatia sarba de tenis, citata de AFP.

Roger Federer: Stefan Edberg m-a influentat cel mai mult

Roger Federer 3 ATP) a declarat ca cel care l-a influentat cel mai mult in cariera sa este Stefan Edberg. De asemenea, elvetianul a vorbit si despre visurile sale din copilarie.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, DESPRE CANDIDATURA LUI DANCILA: Ne pregatim pentru o premiera absoluta - PSD fara candidat in turul doi

Candidatul la Presedintie al Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, ironizeaza candidatura lui Dancila la Cotroceni, Dupa ce incearca de doua ori sa rosteasca declaratia pe aceasta tema, izbucnind in hohote de ras dupa primele cuvinte, Bruynseels afirma ca, odata cu candidatura actualului premier, in acest an ne pregatim pentru o premiera absoluta - PSD fara candidat in turul doi.

Ana Bogdan, increzatoare pentru turul doi de la US Open: Mi-am schimbat complet mentalitatea si imi place mai mult sa stau pe teren

Venita din calificari, Ana Bogdan 152 WTA) a trecut fara probleme de primul tur de la US Open. Adevaratul test va fi insa in runda a doua, unde o va infrunta pe Petra Martic, favorita numarul 22. Romanca este increzatoare si considera ca are mai multe sanse in fata croatei pe hard. in plus, Bogdan a precizat ca si-a schimbat mentalitatea, nu se mai gandeste la punctele pe care le are de aparat si ii place sa petreaca mai mult timp pe teren.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )