Libnet.ro
UNICEF

23:30

Roger Federer: Stefan Edberg m-a influentat cel mai mult

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer: Stefan Edberg m-a influentat cel mai mult

Roger Federer 3 ATP) a declarat ca cel care l-a influentat cel mai mult in cariera sa este Stefan Edberg. De asemenea, elvetianul a vorbit si despre visurile sale din copilarie. continuă pe Hotnews

Mats Wilander: Cred ca Roger Federer va mai juca pana la sfarsitul anului 2021 sau 2022

Singurul care stie cu adevarat cand intentioneaza sa se retraga din tenisul profesionist poate nici chiar el) este Roger Federer in persoana. Acest lucru nu ii interzice insa lui Mats Wilander sa aiba o parere in legatura cu acest lucru. Fostul campion suedez crede ca Mister Perfect va spune adio sportului alb la finalul lui 2021 sau cel tarziu 2022. Ceea ce nu ar fi o veste deloc rea pentru iubitorii tenisului.

Cum arata cel mai mare yacht din lume, construit la Tulcea, pentru jumatate de miliard de dolari (FOTO, VIDEO)

Cel mai mare yacht construit vreodata a fost lansat la apa din santierul naval din Tulcea, a anuntat organizatia REV Ocean. Denumit tot REV Ocean, vasul a fost construit timp de trei ani, are o lungime.

HOROSCOP. Cu ce animal te asemeni cel mai mult, in functie de zodie

HOROSCOP Iata cu ce animal se aseamana cel mai mult fiecare zodie in parte. Tigru- inteligent, puternic, maiestuos HOROSCOP TAUR. Panda- lenes, adorabil, pufos HOROSCOP GEMENI.

Cel mai mare yacht din lume a fost construit in Romania. Cine a platit pentru el?

Cel mai mare yacht din lume are o lungime de 183 de metri si se numeste REV Ocean. Nu e chiar visul nebun al vreunui miliardar pentru a da petreceri pe el. E visul unui miliardar, dar scopul e ceva.

Sondaj: Ryanair, compania cu cel mai slab serviciu de relatii cu clientii din Europa. Pe ce loc s-a clasat

Serviciul de relatii cu clientii al companiei aeriene Ryanair a fost numit drept cel mai slab intr-un sondaj efectuat de compania Which?, citat de The Independent. Ryanair s-a clasat pe locul 100 din tot.

Cel mai bine platita actrita a ultimului an

Scarlett Johansson este pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platita actrita, potrivit revistei Forbes, citata de BBC.

BIAS 2019. Cel mai mare SHOW aviatic al anului va dura in premiera 12 ore

Va fi spectacol pe cerul capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de razboi, de transport, dar si parasutisti vor face.

BIAS 2019. A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului

A inceput cel mai mare SHOW aviatic al anului. Va fi spectacol pe cerul Capitalei. Cel mai asteptat show aviatic al anului, BIAS, va dura in premiera 12 ore. Peste 100 de aeronave de.

Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet. Stilul lui de dans a devenit un curent urban

Ludovic Orban face senzatie pe internet. Presedintele PNL nu a devenit viral pentru actiunile sale politice, ci pentru stilul sau de dans. Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet A venit, a dansat sia devenit viral. Ce sa mai? Ludovic place la public. Filmuletele in care .

Regatul Unit: Migratia din UE la cel mai mic nivel

Migratia dinspre Uniunea Europeana catre Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii sase .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )