Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open cu repetitie: Ana Bogdan se califica din nou in turul al doilea si o va intalni din nou pe Monica Niculescu

Adevărul Adevărul,
US Open cu repetitie: Ana Bogdan se califica din nou in turul al doilea si o va intalni din nou pe Monica Niculescu

Ana Bogdan este in turul al doilea la US Open! Si, la fel ca anul trecut, va juca in aceasta faza cu Monica Niculescu. continuă pe Adevărul

US Open: Ana Bogdan s-a calificat in turul doi, unde va evolua cu Monica Niculescu

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan locul 108 WTA) s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. In turul doi, Ana Bogdan va evolua cu Monica Niculescu, locul 57 WTA.

Duel romanesc in turul doi de la US Open: Ana Bogdan a reusit sa se impuna in primul tur intr-un meci extrem de disputat

Ana Bogdan intareste contigentul romancelor ce au reusit sa ajunga in turul doi al ultimul Grand Slam de tenis al anului, cel de la US Open. Romanca, numarul 108 mondial, a reusit sa.

Vremea se schimba din nou. Ce temperaturi vor fi in urmatoarele zile

Vremea se incalzeste din nou in toata tara, iar miercuri si joi temperaturile vor ajunge din nou la 30 de grade Celsius, potrivit anm. Miercuri, vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile.

Copilul paranormal de la Naipu, internat din nou de urgenta

Copilul din localitatea giurgiuveana Naipu, despre care oamenii cred ca are puteri paranormale a fost din nou internat la spitalul Obreja din Capitala. Se pare ca acestuia i s-a facut din nou rau. Dupa prima.

Dorel loveste din nou: Pana de curent in sudul Capitalei dupa greseala unui muncitor (VIDEO)

Un angajat de la serviciul de iluminat public a reusit sa lase mai multe zone din sudul Capitalei fara curent electric. Acesta a provocat un incendiu la un transformator dupa ce in timpul unei interventii a.

Cristian Pomohaci a urcat din nou pe scena. Glumele cu tenta sexuala au facut deliciul publicului!

In ciuda acuzatiilor care i se aduc, Cristian Pomohaci se bucura in continuare de succes. Peste o mie de oameni din comuna suceveana Panaci l-au ovationat la scena deschisa pe fostul preot venit sa le.

Cosmarul continua pentru copilul paranormal din Giurgiu. Baiatul apare din nou in fata medicilor, la o zi dupa ce o sinucidere a pus pe jar intreaga localitate

Copilul de 11 ani din Naipu, despre care familia credea ca este posedat de un spirit malefic, a fost din nou internat la spitalul de psihiatrie Obregia de unde fusese externat de parinti pe semnatura. Familia a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )