Libnet.ro
UNICEF

01:06

US Open: Serena Williams vs Simona Halep 6-2, 4-6, 6-3/ Halep, eliminata in sferturi - Serena, masina de servit

Hotnews Hotnews,
 US Open: Serena Williams vs Simona Halep 6-2, 4-6, 6-3/ Halep, eliminata in sferturi - Serena, masina de servit

Simona Halep a reusit in setul doi al partidei cu Serena Williams din sferturile de finala de la US Open) poate cel mai bun tenis al sau, jucatoarea nascuta la Constanta avand momente in care a dominat-o pe sportiva care se afla pe locul intai in lume. Nu a fost insa suficient: Serena a servit in nenumarate randuri precum in circuitul masculin a bifat 18 asi), iar victoria i-a revenit dupa doua ore si 14 minute scor 6-2, 4-6, 6-3). In urma acestui rezultat, Halep ramane cu o singura victorie impotriva Serenei, in noua intalniri directe. continuă pe Hotnews

US Open. Ce spune Simona Halep despre meciul cu Serena Williams

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca este pregatita sa o infrunte pe jucatoarea americana Serena Williams, in sferturile de finala ale turneului US Open.

Halep la US Open: Serena o sperie pe Simona. O noua dovada ca romanca a dezvoltat un complex Williams

Simona Halep a prefatat duelul ei cu liderul mondial, partida urmand sa se joace, in noaptea de miecuri spre joi ora 02. 00, Eurosport).

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Serena Williams

Simona Halep a jucat joi dimineata dupa ora Romanieipentru un loc in semifinale la US Open contra liderei mondiale Serena Williams, meci care s-a disputat pe arena centrala de la Flashing Meadows.

LIVE US Open: Simona Halep-Serena Williams (2:00)

Simona Halep a jucat pana acum de fiecare data in acest an la US Open de la ora 18:00 a Romaniei in primul meci al zilei, dar contra Serenei Williams se schimba datele problemei fiind vorba de un meci in care este angrenata favorita numarul unu.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la US Open

Ziua a 10-a de la US Open a adus ultimele confruntari din faza sferturilor de finala ale competitiei. Spectatorii prezenti in complexul de la US Open i-au putut urmari, printre altii, pe Andy Murray, Serena Williams, Simona Halep sau Stan Wawrinka. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante imagini ale zilei.

Simona Halep, eliminata dramatic de Serena Williams de la US Open in urma unui meci incredibil. Cea mai buna jucatoare din lume a aplaudat-o la finalul jocului: A facut ce trebuia sa faca, sa lupte pentru fiecare minge

Simona Halep a fost eliminata din cadrul turneului de la US Open de liderul mondial Serena Williams. Halep a pierdut cu scorul de 2-6, 6-4, 3-6 la capatul unui meci excelent in care a reusit sa.

Organizatorii de la US Open au anuntat ora meciului Simona Halep-Serena Williams

Simona Halep a jucat pana acum de fiecare data in acest an la US Open de la ora 18:00 a Romaniei in primul meci al zilei, dar contra Serenei Williams se schimba datele problemei fiind vorba de un meci in care este angrenata favorita numarul unu.

Simona Halep invinsa in trei seturi de Serena Williams dupa un meci de peste doua ore

Simona Halep a parasit editia din acest an a US Open invinsa de lidera mondiala Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 6-3, dupa un meci de peste doua ore. Jucatoarea noastra i-a luat americancei primul set din acest turneu si totodata primul break, dupa un meci in care a facut fata la 18 asi si nu mai putin de 50 de mingi direct castigatoare. Halep a salvat 16 din cele 20 de mingi de break pe care le-a avut Serena inainte de a pierde a opta oara in noua confruntari cu jucatoarea de peste ocean.

Statistica: Doua capitole la care Simona Halep a fost peste Serena Williams

In pofida infrangerii pe care a suferit-o in meciul din sferturi la US Open, Simona Halep a avut doua capitole la care a depasit-o pe lidera mondiala Serena Williams.

LIVE TEXT. Simona Halep a fost eliminata foarte greu de Serena Williams, la US Open: 6-2, 4-6, 6-3

Simona Halep si Serena Williams au jucat un tenis excelent in poate cel mai asteptat meci al actualei editii la US Open. Confruntarea a durat putn peste doua ore si s-aterminat cu succesul Serenei in trei seturi: 6-2, 4-6 si 6-3 in decisiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )