Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep invinsa in trei seturi de Serena Williams dupa un meci de peste doua ore

Online Sport Online Sport,
Simona Halep invinsa in trei seturi de Serena Williams dupa un meci de peste doua ore

Simona Halep a parasit editia din acest an a US Open invinsa de lidera mondiala Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 6-3, dupa un meci de peste doua ore. Jucatoarea noastra i-a luat americancei primul set din acest turneu si totodata primul break, dupa un meci in care a facut fata la 18 asi si nu mai putin de 50 de mingi direct castigatoare. Halep a salvat 16 din cele 20 de mingi de break pe care le-a avut Serena inainte de a pierde a opta oara in noua confruntari cu jucatoarea de peste ocean. continuă pe Online Sport

Simona Halep, eliminata dramatic de Serena Williams de la US Open in urma unui meci incredibil. Cea mai buna jucatoare din lume a aplaudat-o la finalul jocului: A facut ce trebuia sa faca, sa lupte pentru fiecare minge

Simona Halep a fost eliminata din cadrul turneului de la US Open de liderul mondial Serena Williams. Halep a pierdut cu scorul de 2-6, 6-4, 3-6 la capatul unui meci excelent in care a reusit sa.

Statistica: Doua capitole la care Simona Halep a fost peste Serena Williams

In pofida infrangerii pe care a suferit-o in meciul din sferturi la US Open, Simona Halep a avut doua capitole la care a depasit-o pe lidera mondiala Serena Williams.

Simona Halep, inainte de o noua confruntare cu Serena Williams: Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt

Simona Halep se afla in fata celui mai important test din ultima perioada, numarul 5 WTA urmand sa o intalneasca in sferturile de la US Open pe Serena Williams, liderul ierarhiei mondiale. Duelul de pe Arthur Ashe va fi intalnirea directa cu numarul noua, jucatoarea din SUA conducand cu un categoric 7-1. Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt. Este o provocare uriasa pentru mine, a punctat Halep, pentru site-ul oficial al competitiei de la New York.

US Open. Ce spune Simona Halep despre meciul cu Serena Williams

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca este pregatita sa o infrunte pe jucatoarea americana Serena Williams, in sferturile de finala ale turneului US Open.

Sustinator surpriza pentru Simona Halep in meciul cu Serena Williams

Laurentiu Reghecampf ii tine pumnii Simonei Halep in partida din sferturile US Open, contra Serenei Williams, scrie DigiSport. Probabil ca o sa dormim, insa, daca o sa am.

Serena Williams, dupa meciul contra Simonei Halep: Simona a jucat foarte bine in al doilea set. A facut ce trebuia sa faca

Serena Williams a primit cea mai puternica replica la editia din acest an a turneului de la US Open. Pana la confruntarea cu Simona Halep, Serena era singura jucatoare de pe tabloul de simplu care nu isi pierduse serviciul si nu cedase niciun set. Dupa victoria in fata romancei, scor 6-2, 4-6, 6-3, care i-a adus calificarea in semifinalele competitiei, liderul mondial a declarat ca se bucura ca a fost pusa la incercare de Simona Halep.

Serena Williams, dupa victoria impotriva Simonei Halep: Ma simt extraordinar. Ma bucur ca am fost pusa la incercare

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a declarat, dupa victoria din sferturile de finala, impotriva Simonei Halep, ca se bucura ca jucatoarea romana a pus-o la incercare.

Simona Halep nu regreta meciul cu Williams: Cred ca nivelul a fost destul de inalt. Sunt multumita de felul in care am luptat pana la sfarsit

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a declarat multumita de felul in care a jucat in sferturile de finala alte turneului US Open, impotriva Serenei Williams, desi jucatoarea americana a invins-o in trei seturi.

LIVE TEXT. Simona Halep eliminata foarte greu de Serena Williams la US Open: 6-2, 4-6, 6-3

Simona Halep si Serena Williams au jucat un tenis excelent in poate cel mai asteptat meci al actualei editii la US Open. Confruntarea a durat putn peste doua ore si s-aterminat cu succesul Serenei in trei seturi: 6-2, 4-6 si 6-3 in decisiv.

Un meci pentru istorie la Eurosport 1: Simona Halep poate opri dominatia Serenei Williams din fruntea WTA

Serena Williams are pana acum nu mai putin de 309 saptamani pe primul loc in clasamentul mondial. Ultimele 186 sunt consecutive. Simona o va intalni in sferturile de finala pe Serena Williams - joi de la ora 02. 00 - in direct si in exclusivitate pe Eurosport 1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )