Libnet.ro
UNICEF

15:30

Opera si balet in aer liber in gradinile Iasiului

Adevărul Adevărul,
Opera si balet in aer liber in gradinile Iasiului

De la inceputul lunii iunie s-a dat voie. Maximum 500 de persoane in aer liber pot participa la evenimente culturale. Ceea ce poate nu stiu cei care nu sunt aproape de domeniul artelor spectacolului este ca dupa cateva luni de stat acasa pentru artisti, fara acces in sala de repetitii, un concert sau un spectacol nu pot fi puse in scena a doua zi. continuă pe Adevărul

Opera Nationala Bucuresti continua seria de concerte in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale: Este un mozaic muzical. Vom interpreta piese din intreg repertoriul clasic (VIDEO)

Opera Nationala Bucuresti continua in weekend seria de concerte in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale. Accesul la concerte se va face cu minimum o ora inaintea evenimentului, iar biletele se.

VIDEO Cum arata prima sala de clasa in aer liber din R. Moldova

Administratia unui gimnaziu din satul Ciuciuieni, raionul Singerei, se pregateste intens de 1 septembrie, ziua in care in R. Moldova se redeschid scolile si gradinitele, pentru prima oara de la inceputul pandemiei COVID-19. Astfel, pentru a petrece orele de clasa in siguranta, a fost construita prima sala de clasa in aer liber.

Astra Film Festival 2020 are loc in aer liber, la Sibiu, si in online

Cineastii si iubitorii de film documentar se vor bucura si anul acesta de proiectiile oferite in cadrul Astra Film Festival. Editia 27 a festivalului se va desfasura in aer liber si online si va avea doua parti: Astra Film Festival Open Air 4-13 septembrie) si Astra Film Festival Online 16-25 octombrie). Formatul AFF 2020 pune in prim plan masurile de protectie necesare pentru ca festivalul sa ofere conditii de siguranta pentru participanti.

LA INCEPUTUL LUNII SEPTEMBRIE SUA anunta negocieri Serbia-Kosovo la Casa Alba

Liderii din Serbia si Kosovo se vor reuni la inceputul lunii viitoare in cadrul unor discutii mediate de Statele Unite, a anuntat astazi emisarul special american pentru acest dosar, Richard Grenell.

Firea: Prognozam ca la inceputul lunii septembrie va fi fost si votata motiunea. Vom alege un candidat de nerefuzat de prim-ministru

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca PSD va depune motiunea de cenzura la sfarsitul lunii august, iar la inceputul lunii septembrie prognozeaza ca va fi fost si votata. Potrivit Gabrielei Firea, PSD va prezenta o propunere de nerefuzat pentru postul de premier.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )