Libnet.ro
UNICEF

05:00

Opera Comica pentru Copii (OCC) ofera in luna februarie un program impresionant!

România Liberă România Liberă,
Opera Comica pentru Copii (OCC) ofera in luna februarie un program impresionant!

Aventuri fantastice, povesti, lectii valoroase despre familie, Musicalul ,,Erus si Valea Generozita. continuă pe România Liberă

Anuntul ANM pentru luna februarie. Temperaturi record in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna care vine, februarie. Se anunta o incalzire usoara a vremii in cea mai mare parte a tarii si valori termice mai mari comparativ cu normalul acestei perioade. Anuntul ANM pentru luna februarie Daca deja in luna ianuarie s-au inregistrat abateri pozitive de temperaturi, luna .

HOROSCOP. Reusite mari pentru aceste 5 zodii in luna FEBRUARIE

Luna februarie vine cu schimbari importane pentru 5 zodii. A doua luna a anului vine cu experiente noi, oameni noi si multe surprize neasteptate din partea celorlati. Putem spune ca este un inceput de an compromitator pentru aceste zodii.

Specialistii avertizeaza: in urmatoarea perioada este asteptat un val de caldura in stratosfera. Cum va influenta temperaturile din luna februarie

Specialistii avertizeaza ca in urmatoarea perioada este asteptat un val de incalzire stratosferic, ceea ce ar putea avea implicatii pentru luna februarie si pentru perioada de primavara.

FinTech-ul britanic Monese lanseaza oficial conturile IBAN in lei in luna februarie

FinTech-ul britanic Monese va lansa dupa prima jumatate a lunii februarie conturile IBAN in lei, ca urmare a unui parteneriat cu o banca locala, optiune pe care CEO-ul companiei Norris Koppel a anuntat-o inca de la inceputul lunii octombrie a anului.

METEO. Cum va fi vremea in luna februarie

Meteorologii au emis prognoza pana la finele lunii februarie. Temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul perioadei, arata ANM.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 27 ianuarie-2 februarie. Racii trebuie sa se concentreze pe echilibru, Leii trebuie sa petreaca mai mult timp cu partenerul de viata

Iata horoscopul saptamanal 27 ianuarie 2 februarie 2020; se incheie prima luna din noul deceniu si se intampla intr-o nota optimista si iubitoare, gratie ajutorului dat de activitatea mai puternica a planetei Venus ce se ocupa de relatiile noastre, de dragoste si de bani.

HOROSCOPUL RUNELOR pentru saptamana 27 ianuarie 2 februarie. Mihai Voropchievici a facut anuntul DEVASTATOR: Aceste zodii vor trai un adevarat COSMAR!

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 27 ianuarie 2 februarie.

HOROSCOP, cu Camelia Patrascanu pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie. Fecioarele au tot felul de oportunitati, Varsatorii au noroc pe plan financiar

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrelor pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )