Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opera din Paris, in fata celei mai lungi greve din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opera din Paris, in fata celei mai lungi greve din istorie

Opera din Paris a cunoscut o multitudine de greve in aceste ultime decenii, dar traverseaza unul dintre cele mai grave blocaje din istoria recenta: trei saptamani de paraliziedin cauza protestelor fata de proiectul de reforma a pensiilor, 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de euro pierderi, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Opera din Paris, marcata de cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa. Institutia, blocata de aproape o luna, a inregistrat piederi de peste 12 milioane de euro (VIDEO)

Activitatea Operei din Paris este blocata de o luna, in conditiile in care trece prin cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa, contabilizand astfel 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de eu.

VIDEO Cea mai lunga si costisitoare greva din istoria Operei din Paris: Pierderi de peste 12 milioane de euro

Opera din Paris se confrunta cu cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa: o luna de blocaj din cauza protestelor angajatilor nemultumiti de proiectul de reforma a pensiilor, 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de euro pierderi, potrivit AFP.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )