Libnet.ro
UNICEF

16:00

A operat ilegal noua ani doar pentru ca era sotia sefului de sectie. Finalul scandalului medicului fals de la Cluj si sanctiunea derizorie primita

Adevărul Adevărul,
A operat ilegal noua ani doar pentru ca era sotia sefului de sectie. Finalul scandalului medicului fals de la Cluj si sanctiunea derizorie primita

Crina Nistor a operat timp de 9 ani alaturi de sotul ei, chirurgul Marius Nistor, la Spitalul CF din Cluj-Napoca. Institutia sustine ca nu a fost anuntata si nu si-a dat acordul cu privire la aceasta colaborare. Mai mult, medicul a fost si cel care i-a coordonat rezidentiatul sotiei. Autoritatile au raspuns la 6 luni de la izbucnirea scandalului si au aplicat o sanctiune ilara. continuă pe Adevărul

Ancheta la Cluj: Un doctor a operat ilegal timp de 9 ani

Ancheta de amploare la Spitalul CFR din cluj Napoca. Sotia unui reputat medic oftalmolog a operat ilegal timp de 9 ani fara contract de munca. Cazul dateaza de mai multe luni, dar acum s-a raspandit in.

Caz socant intr-un spital din Cluj! A operat ilegal timp de noua ani

Inca un caz socant intr-un spital din Romania! Crina Nistor a practicat fara drept, timp de noua ani oftalmologia, la Spitalul Clinic Caile Ferate din Cluj-Napoca, alaturi de sotul ei, chirurg.

Un copil de noua ani se zbate intre viata si moarte. O poarta metalica de fotbal a cazut peste el

Un copil de 9 ani a ajuns duminica in stare grava la spital, dupa ce s-a catarat pe o poarta de fotbal si a cazut odata cu aceasta. Incidentul s-a petrecut la o aniversare de la un local public din Aiud,.

Vesti bune! O noua ZI LIBERA pentru romani: Despre ce data este vorba

Deputatul PSD Adrian Solomon a inaintat un proiect legislativ prin care isi doreste instituirea unei noi sarbatori nationale, ceea ce ar insemna o noua zi libera pentru romani.

O noua zi libera pentru romani. Proiectul a fost depus la Senat si are toate sansele sa treaca

Romanii ar putea avea inca o zi libera, gratie unui proiect de lege depus la Senat. Un deputat PSD vrea sa introduca o noua sarbatoare in patrimoniul universal, zi in care romanii sa aiba liber. Adrian Solomon, deputat PSD, a depus la Senat un proiect de lege care prevede o noua zi libera pentru romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )