Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz socant intr-un spital din Cluj! A operat ilegal timp de noua ani

Antena3 Antena3,
Caz socant intr-un spital din Cluj! A operat ilegal timp de noua ani

Inca un caz socant intr-un spital din Romania! Crina Nistor a practicat fara drept, timp de noua ani oftalmologia, la Spitalul Clinic Caile Ferate din Cluj-Napoca, alaturi de sotul ei, chirurg. continuă pe Antena3

Un fals oftalmolog a operat timp de 9 ani la Spitalul CFR din Cluj. Cazul, confirmat oficial de autoritati la 6 luni dupa ce a fost semnalat de Emanuel Ungureanu

Crina Nistor, fals medic oftalmolog si sotia chirurgului oftalmolog Marius Nistor de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca, a operat ilegal timp de aproape 9 ani la acest spital, a confirmat Ministerul Transporturilor, institutie in subordinea careia se afla unitatea medicala. Practic, autoritatile confirma ca un fals oftalmolog a operat ilegal timp de 9 ani intr-un spital public, iar confirmarea oficiala vine abia la 6 luni dupa ce cazul a fost semnalat public de Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Ancheta la Cluj: Un doctor a operat ilegal timp de 9 ani

Ancheta de amploare la Spitalul CFR din cluj Napoca. Sotia unui reputat medic oftalmolog a operat ilegal timp de 9 ani fara contract de munca. Cazul dateaza de mai multe luni, dar acum s-a raspandit in.

A operat ilegal noua ani doar pentru ca era sotia sefului de sectie. Finalul scandalului medicului fals de la Cluj si sanctiunea derizorie primita

Crina Nistor a operat timp de 9 ani alaturi de sotul ei, chirurgul Marius Nistor, la Spitalul CF din Cluj-Napoca. Institutia sustine ca nu a fost anuntata si nu si-a dat acordul cu privire la aceasta colaborare. Mai mult, medicul a fost si cel care i-a coordonat rezidentiatul sotiei. Autoritatile au raspuns la 6 luni de la izbucnirea scandalului si au aplicat o sanctiune ilara.

Caz socant in Botosani. Parintii mei erau abonati la canale de filme pentru adulti. Puneam in practica scenele

Doi soti din Botosani au intretinut relatii sexuale cu prietena fiicei lor, in varsta de 13 ani. Se intampla in 2015. Cei doi au fost condamnati la inchisoare cu suspendare. in primavara acestui an,.

REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. Femeia de 62 de ani fusese.

REVOLTATOR! O femeie A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. DETALII PICANTE din dormitor: Cum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )