Libnet.ro
UNICEF

11:45

Operatiile care nu sunt urgente, amanate la Spitalul Judetean Ploiesti. Sectia ATI este plina ochi

Adevărul Adevărul,
Operatiile care nu sunt urgente, amanate la Spitalul Judetean Ploiesti. Sectia ATI este plina ochi

Medicii din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, nevoiti sa amane interventiile chirurgicale care nu sunt urgente. Toate paturile din cadrul Sectiei de Anestezie Terapie Intensiva a unitatii sanitare sunt ocupate de victime ale unor accidente rutiere sau de pacienti cu diagnistice grave. continuă pe Adevărul

Sunt interzise vizitele in Spitalul Judetean Constanta

Spitalul Judetean Constanta impune masuri drastice avand in vedere evolutia recenta a crizei provocate de extinderea Coronavirus COVID-19).

Coronavirus. Accesul vizitatorilor la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste a fost restrictionat

Accesul vizitatorilor la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste a fost restrictionat, ca masura de precautie pentru limitarea raspandirii COVID-19.

Spitalul Judetean din Targoviste, in alerta, dupa ce o tanara s-a prezentat la UPU spunand ca ar putea avea coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste este in alerta, dupa ce o tanara s-a prezentat, luni, la UPU, spunand ca ar putea avea coronavirus. Surse medicale au precizat ca tanara acuza o viroza respiratorie.

Diana Mereu, RASCI: Romanii inca fac confuzie intreOTC-uri si suplimente alimentare. Care sunt riscurile la care se expun?

62% dintre romani isi gestioneaza corect afectiunile minore cu produse care se elibereaza fara reteta, potrivit unui studiu al Asociatiei Romane a Producatorilor de medicamente fara prescriptie, suplimente alimentare si dispozitive medicale RASCI).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )