Libnet.ro
UNICEF

12:00

Spitalul Judetean din Targoviste, in alerta, dupa ce o tanara s-a prezentat la UPU spunand ca ar putea avea coronavirus

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean din Targoviste, in alerta, dupa ce o tanara s-a prezentat la UPU spunand ca ar putea avea coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste este in alerta, dupa ce o tanara s-a prezentat, luni, la UPU, spunand ca ar putea avea coronavirus. Surse medicale au precizat ca tanara acuza o viroza respiratorie. continuă pe Adevărul

Sunt interzise vizitele in Spitalul Judetean Constanta

Spitalul Judetean Constanta impune masuri drastice avand in vedere evolutia recenta a crizei provocate de extinderea Coronavirus COVID-19).

UPDATE Acces interzis in Spitalul Slatina din cauza noului coronavirus. Cine mai poate intra si cum puteti obtine informatii despre pacientii internati

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Slatina a luat decizia de a restrictiona accesul in spital, ca o masura de precautie in contextul raspandirii COVID-19. Totodata, au fost puse la dispozitie cateva numere de telefon la care puteti cere informatii despre pacientii internati.

VIDEO Sute de italieni au fugit din nordul tarii dupa ce au aflat ca zona intra in carantina

Dupa ce presa italiana a relatat ca premierul Conte urma sa semneze decretul prin care sa fie plasata in carantina o mare parte din nordul Italiei, sute de persoane s-au grabit sa prinda ultimele trenuri de noapte care plecau din Milano si sa mearga in zone care nu se afla in carantina. Si la primele ore ale diminetii de duminica, autogara din Milano, de unde pleaca autobuze catre intreaga Italie si in strainatate, era plina de oameni, in special cetateni straini, ingrijorati ca nu vor putea reveni in tarile lor, si studenti care voiau sa ajunga acasa, la familii. Pe retelele de socializare au aparut imagini cu oameni cu valize, grabiti sa prinda trenurile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )