Libnet.ro
UNICEF

18:00

Operatiune antiterorista la Bruxelles. Trei persoane au fost arestate. Dupa interogatoriu, suspectii au fost eliberati

România Liberă România Liberă,
Operatiune antiterorista la Bruxelles. Trei persoane au fost arestate. Dupa interogatoriu, suspectii au fost eliberati

Trei persoane au fost arestate, sambata, in timpul unei operatiuni teroriste care a avut loc in centrul capitalei belgiene Bruxelle. in urma unui interogatoriu, suspectii au fost eliberati, duminica. continuă pe România Liberă

UPDATE Cele trei persoane retinute la Molenbeek, dupa operatiunea antitero de sambata noaptea, eliberate dupa ce au fost interogate

UPDATE Autoritatile belgiene au eliberat cele trei persoane pe care le-au retinut in noaptea de samabta spre duminica, in urma unor operatiuni antitero la Molenbeek, in zona centrala a Bruxelles-ului, informeaza News. ro, citand The Associated Press.

Zeci de romani au ajuns sclavi pe plantatii din Germania. Doua persoane au fost arestate

Doi cetateni germani au fost arestati preventiv, dupa ce ar fi exploatat in Germania 30 de romani, intre care multi aradeni. Oamenii erau folositi pe o plantatie de capsuni din Germania si la alte munci agricole.

Operatiune ANTITERORISTA in capitala BELGIEI: Mai multe perchezitii, efectuate in cartierul Molenbeek din Bruxelles(FOTO)

Mai multe perchezitii au loc sambata seara in cartierul Molenbeek din Bruxelles in cadrul unui dosar de terorism gestionat de Procuratura din capitala Belgiei, informeaza rtl. be. Politia.

FOTO: Accident rutier grav pe DN1A, in apropiere de Maneciu. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite, dupa ce o duba si o masina s-au ciocnit. Unul dintre autovehicule a cazut in rapa

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite, duminica, intr-un accident care a avut loc pe DN1A, in zona localitatii Maneciu. in urma coliziunii dintre o masina si o duba, duba a cazut intr-o rapa. Un elicopter SMURD a intervenit la locul accidentului, pentru transportarea ranitilor, care sunt inconstienti .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )