Libnet.ro
UNICEF

17:30

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Antena3 Antena3,
Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de. continuă pe Antena3

Cea mai mare sinagoga din Europa de Est se ridica fara autorizatie de construire. Ce a decis Primaria Sighetu Marmatiei

Cea mai mare sinagoga din Estul Europei se construieste fara autorizatie de constructie. Dupa ce cazul a ajuns in presa, la doi ani de la inceperea construirii edificiului, primarul municipiului Sighetu Marmatiei a luat primele masuri.

Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie in urma unui sondaj al jucatorilor din NBA

Nu mai putin de 127 de jucatori din NBA au participat la un sondaj in urma caruia Michael Jordan a fost desemnat cel mai valoros jucator din toate timpurile.

DOLIU URIAS: A murit CEA MAI IUBITA invatatoare din Romania! Vestea a cazut ca un TRAZNET

Veste trista din invatamantul romanesc! Angela Mihai, poate cel mai indragit dascal din Husi, la varsta de 80 de ani, potrivit vremeanoua. ro. invatatoarea a educat generatii intregi de copii ai.

I s-a aratat un filmulet si a incercat sa se tina tare sa nu planga. Este cea mai mare dureroasa inregistrare la care s-ar putea uita un om (VIDEO)

I s-a aratat un filmulet si a incercat din rasputeri sa nu planga, dar este o inregistrare pe care nimeni nu ar putea sa o priveasca si sa ramana indiferent. La 14 ani, Jessica Boatwrigh s-a uitat la.

Ministrul Sanatatii, vizita fulger la cea mai mare unitate medicala din Baragan. Sorina Pintea: Aveti un spital de nota 8

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a efectuat o vizita fulger si la spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, in noaptea de duminica spre luni, in timp ce se intoarcea in Capitala de la Constanta.

DigiSport: Cea mai tare revenire din istoria tenisului. A fost condusa cu 0-6, 0-5 si a salvat minge de meci!

Cand esti condus cu 0-6, 0-5 si adversarul are minge de meci, crezi ca nu mai exista cale de intors. Nu este si cazul Tarei Moore foto), care a revenit incredibil de la acest scor si a invins-o pe Jessika Ponchet.

Cum va schimba lumea generatia Alfa, cea mai bogata si cea mai longeviva generatie din istorie

Copiii nascuti dupa 2010, respectiv generatia Alfa, vor schimba radical lumea in care traim, in bine, sunt cei mai flexibili oameni, care se pot adapta foarte usor la schimbari si, poate cea mai importanta caracteristica a lor, sufera de prezenteism.

Uber pregateste cea mai mare schimbare pentru afacerea sa

Uber a debutat si-a crescut prin serviciile de ride sharing. Acum, in 2019, pregateste urmatorul pas, iar Romania e pe lista. Uber pune in contact oameni cu masini cu oameni care au nevoie.

Dialog SPECIAL intre actorii din Game of Thrones: Detalii incendiare despre cel mai asteptat final de serial din istorie (VIDEO)

Kit Harrington, actorul care-l interpreteaza pe Jon Snow in Urzeala Tronurilor, a fost la emisiunea Sathurday Night Live, acolo unde a vorbit despre ultimul sezon din cel mai descarcat serial din istorie,.

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )