Libnet.ro
UNICEF

11:30

DigiSport: Cea mai tare revenire din istoria tenisului. A fost condusa cu 0-6, 0-5 si a salvat minge de meci!

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Cea mai tare revenire din istoria tenisului. A fost condusa cu 0-6, 0-5 si a salvat minge de meci!

Cand esti condus cu 0-6, 0-5 si adversarul are minge de meci, crezi ca nu mai exista cale de intors. Nu este si cazul Tarei Moore foto), care a revenit incredibil de la acest scor si a invins-o pe Jessika Ponchet. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

S-a vandut cel mai scump apartament din istoria Statelor Unite. Pretul este fabulos

Un apartament din Manhattan, SUA, s-a vandut cu fabuloasa suma de 238 milioane de dolari. Aceasta este cea mai scumpa casa vanduta vreodata in Statele Unite si a fost cumparata de miliardarul Ken Griffin,.

DOLIU URIAS: A murit CEA MAI IUBITA invatatoare din Romania! Vestea a cazut ca un TRAZNET

Veste trista din invatamantul romanesc! Angela Mihai, poate cel mai indragit dascal din Husi, la varsta de 80 de ani, potrivit vremeanoua. ro. invatatoarea a educat generatii intregi de copii ai.

Cea mai mare sinagoga din Europa de Est se ridica fara autorizatie de construire. Ce a decis Primaria Sighetu Marmatiei

Cea mai mare sinagoga din Estul Europei se construieste fara autorizatie de constructie. Dupa ce cazul a ajuns in presa, la doi ani de la inceperea construirii edificiului, primarul municipiului Sighetu Marmatiei a luat primele masuri.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

Cum va schimba lumea generatia Alfa, cea mai bogata si cea mai longeviva generatie din istorie

Copiii nascuti dupa 2010, respectiv generatia Alfa, vor schimba radical lumea in care traim, in bine, sunt cei mai flexibili oameni, care se pot adapta foarte usor la schimbari si, poate cea mai importanta caracteristica a lor, sufera de prezenteism.

ITF Sunderland: Ce se mai poate intampla atunci cand conduci cu 6-0, 5-0 si 40-30?

Ce iti poate trece prin minte atunci cand esti condus cu 6-0, 5-0 si minge de meci? Nu stiu daca ati trecut printr-o asemenea situatie, dar va pot spune ca in circuitul ITF tocmai a avut loc una dintre cele mai mari reveniri din istoria tenisului. Tara Moore 479 WTA) a reusit minunea si a invins-o pe Jessika Ponchet Franta, 201 WTA).

VIGOROUS WARRIOR 19: Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria NATO, are loc la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria Aliantei Nord-Atlantice, Vigorous Warrior 19, are loc in aceasta saptamana, la Bucuresti, Cincu si Constanta, fiind co-organizat de Centrul de Excelenta al NATO pentru Medicina Militara, Statul Major al Apararii si Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale.

USR a inregistrat cea mai importanta victorie in fata PSD. Ce se intampla acum cu Fara penali

USR a obtinut cea mai importanta victorie in fata PSD. CCR a decis ca initiativa Fara penali in functii publice este constitutionala. Aceasta prevede revizuirea Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele care au primit condamnari definitive sanu mai poata ocupa functii publice. Peste un milion de romani au semnat initiativa legislativa care propune [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )