Libnet.ro
UNICEF

17:00

Operatiunea de salvare a oilor vii s-a incheiat. in Marea Neagra zac peste 14.300 de cadavre

Adevărul Adevărul,
Operatiunea de salvare a oilor vii s-a incheiat. in Marea Neagra zac peste 14.300 de cadavre

Autoritatile au anuntat vineri, 29 noiembrie, incheierea operatiunilor de cautare si salvare a oilor vii aflate pe nava scufundata in Portul Midia. continuă pe Adevărul

Cutremur in MAREA NEAGRA in urma cu putin timp

Un cutremur s-a produs, joi, in Marea Neagra. Seismul cu magnitudinea de 3,2 s-a produs la 30km adancime in Marea Neagra 43. 53 E 18 km SE of Shabla, Bulgaria, anunta INFP. Cutremurul vine la cateva.

Marea Neagra, depozit de deseuri toxice. Este cea mai poluata din Europa

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza.

VIDEO BBC, despre Marea Neagra: Este cea mai poluata din Europa. Tarile din Est o trateaza ca un cos de gunoi

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza fara probleme deseurile.

VIDEO Imagini de poveste cu locul unde Dunarea atinge Marea Neagra. Pe vremea lui Herodot, Istrul avea cinci brate

In prezent, Dunarea se varsa in Marea Neagra prin trei brate: Chilia, Sulina si Sfantu Gheorghe, insa scrierile vechi vorbesc despre mai multe guri. De departe, cele mai frumoase imagini le lasa Dunarea la varsare prin senalul navigabil Sulina, bratul cu acelasi nume fiind cel mai scurt si mai drept brat al Dunarii, de aproximativ 71 kilometri.

Cat de aproape suntem de conflict militar in Marea Neagra: Aria geografica pe care Rusia o doreste in portofoliu se intinde din Arctica pana in Caucaz

Marea Neagra a devenit un punct strategic pentru Rusia. in acelasi timp, analistii militari si de politica externa semnaleaza o slaba prezenta a fortelor NATO in aceasta regiune.

Pilotul navei scufundate in Midia a dezvaluit, pas cu pas, filmul tragediei din Marea Neagra

Pilotul navei care s-a scufundat in Marea Neagracu mii de oi la bord a facut primele declaratii. Florin Rusu spune ca au existat probleme inca de la plecarea navei, insa datele de la bord aratau ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )