Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO BBC, despre Marea Neagra: Este cea mai poluata din Europa. Tarile din Est o trateaza ca un cos de gunoi

Adevărul Adevărul,
VIDEO BBC, despre Marea Neagra: Este cea mai poluata din Europa. Tarile din Est o trateaza ca un cos de gunoi

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza fara probleme deseurile. continuă pe Adevărul

Marea Neagra, depozit de deseuri toxice. Este cea mai poluata din Europa

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza.

LUCIAN ROMASCANU: Sunt convins ca Marcel Ciolacu este cea mai buna decizie pentru PSD

Senatorul PSD Lucian Romascanu il felicita pe presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu pentru preluarea conducerii interimare a partidului si afirma despre Viorica Dancila ca merita apreciata pentru asumarea rezultatelor alegerilor, potrivit News. ro.

CEA MAI MARE ACHIZITIE DIN ISTORIA GRUPULUI FRANCEZ Tiffany, preluata de LVMH pe 16,2 miliarde de dolari

Cel mai mare producator mondial de articole de lux, LVMH Group, proprietarul marcii Louis Vuitton, plateste 16,2 miliarde de dolari in numerar pentru cumpararea brandului american de bijuterii de lux Tiffany and Co. , conform Reuters. Achizitia este cea mai mare pe care a facut-o vreodata grupul francez.

VIDEO Imagini de poveste cu locul unde Dunarea atinge Marea Neagra. Pe vremea lui Herodot, Istrul avea cinci brate

In prezent, Dunarea se varsa in Marea Neagra prin trei brate: Chilia, Sulina si Sfantu Gheorghe, insa scrierile vechi vorbesc despre mai multe guri. De departe, cele mai frumoase imagini le lasa Dunarea la varsare prin senalul navigabil Sulina, bratul cu acelasi nume fiind cel mai scurt si mai drept brat al Dunarii, de aproximativ 71 kilometri.

De ce solicita Romania mai multi militari americani la Marea Neagra. Cazacu: Se va putea ajunge chiar si la schimburi de focuri in plan naval sau aerian

Bogdan Aurescu cere secretarului de stat american, Mike Pompeo, cresterea participarii aliate la Brigada Multinationala din Romania, precum si sporirea prezentei navale si aeriene aliate la Marea Neagra. Totul in contextul in care generalul r) american Ben Hodges a declarat ca urmatorul cel mai probabil conflict intre Rusia si NATO va fi in Marea Neagra.

Dezastru ecologic in Marea Neagra. Mii de cadavre de oi plutesc pe apa. Imagini dramatice!

O filmare din drona arata efectele dezastrului ecologic de la Marea Neagra. Mii de cadavre de oi plutesc pe apa, in timp ce autoritatile par depasite de situatie. Peste 14. 000 de oi s-au scufundat, cel mai p.

Cutremur in MAREA NEAGRA in urma cu putin timp

Un cutremur s-a produs, joi, in Marea Neagra. Seismul cu magnitudinea de 3,2 s-a produs la 30km adancime in Marea Neagra 43. 53 E 18 km SE of Shabla, Bulgaria, anunta INFP. Cutremurul vine la cateva.

Cat de aproape suntem de conflict militar in Marea Neagra: Aria geografica pe care Rusia o doreste in portofoliu se intinde din Arctica pana in Caucaz

Marea Neagra a devenit un punct strategic pentru Rusia. in acelasi timp, analistii militari si de politica externa semnaleaza o slaba prezenta a fortelor NATO in aceasta regiune.

Alerta pe malul canalului Dunare-Marea Neagra, in localitatea Cumpana

Situatie dramatica pentru localnicii din comuna constanteana Cumpana. Zeci de oameni risca sa fie expropriati, deoarece malul Canalului Dunare-Marea Neagra se prabuseste. in timp ce Ministerul Transport.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )