Libnet.ro
UNICEF

16:00

Opinie PSD: Viorica Dancila are deplin discernamant in exercitarea functiei sale

Adevărul Adevărul,
Opinie PSD: Viorica Dancila are deplin discernamant in exercitarea functiei sale

PSD Constanta sare in apararea premierului Viorica Dancila printr-un comunicat de presa prin care isi exprima sprijinul ferm, total si neconditionat. continuă pe Adevărul

Moment JENANT la Parlament! Liviu Dragnea NU a lasat-o pe Viorica Dancila sa vorbeasca cu jurnalistii: Are treaba, trebuie sa plece sa pregateasca sedinta de Guvern (VIDEO)

Moment jenant, miercuri, la Parlament! Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa le raspunda jurnalistilor la intrebari, spunand ca premierul nu trebuie sa faca astfel de declaratii si ca trebuie.

Viorica Dancila este plimbata ca sfintele moaste. Victor Ponta o ironizeaza pe sefa Guvernului: Probabil ca are o consiliera care doreste sa faca shopping

Victor Ponta o ironizeaza pe Viorica Dancila, comparand-o cu moastele Sfintei Parascheva. Fostul premier spune ca Dancila nu aduce niciun beneficiu Romaniei din vizitele sale pe banii statului, ci poate doar o.

Viorica Dancila, insotita de Melescanu si Birchall, la confruntarea cu Klaus Iohannis de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a venit insotita de ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si de vicepremierul Ana Birchall la intalnirea de la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis. intrevederea are loc la.

Ministrul Sanatatii: Eu cred in Viorica Dancila. Stiu ca nu isi tradeaza tara. Dimpotriva

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea afirma, intr-o postare de Facebook referitoare la plangerea penala pentru inalta tradare depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca ea crede in Viorica Dancila si ca stie ca aceasta nu isi tradeaza tara, dimpotriva, apreciind ca astfel de acuzatii la nivel inalt pot periclita drumul spre prosperitate al romanilor.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a mai cerut DEMISIA

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. Dupa ce un jurnalist a intrebat-o pe Viorica Dancila cum.

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis recurge la AMENINTARI. Sper sa am o discutie cu seful statului

Dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia in doua randuri, Viorica Dancila vrea sa poarte o discutie serioasa cu seful statului. Dancila a declarat ca se simte amenintata de afirmatiile lui.

Cea mai tare PARODIE dupa intalnirea Viorica Dancila-Papa Francisc: Avem si Hannah Montana (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, este tinta ironiilor dupa ce s-a facut de ras si in fata Papei Francisc. Nu doar ca a vorbit romgleza la Vatican Detalii si VIDEO AICI), dar internautii.

Ce va face Tariceanu daca Viorica Dancila va fi suspendata din functia de premier

Jurnalistul Ion Cristoiu l-a intrebat pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu ce se va intampla daca planul presedintelui Klaus Iohannis de a o suspenda pe Viorica Dancila din functie reuseste. Sa.

Mircea Badea explica de ce e bine ca Orban i-a facut plangere penala premierului Viorica Dancila

Mircea Badea a afirmat pe pasa cu emisiunea 100 de minute ca e foarte bine ca liderul PNL Ludovic Orban i-a facut plangere penala premierului Viorica Dancila si a oferit si argumentele sale: Sunt fan. Brav.

SRI, organ de cercetare penala in cazul Viorica Dancila

Jurnalista Sorina Matei completeaza scenariul cercetarii penale a premierului Viorica Dancila cu o informatie-soc: organul de cercetare penala in cazul sefului Guvernului este Serviciul Roman de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )