Libnet.ro
UNICEF

14:30

OPINII Se vor corecta actiunile mai mult decat valoarea dividendelor?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII Se vor corecta actiunile mai mult decat valoarea dividendelor?

In ultimii ani exista un fenomen interesant. Actiunile care ofereau dividende grase incepeau sa creasca imediat dupa anuntarea propunerii de dividend si aprecierea mergea de multe ori si dupa votarea ei inf AGA. continuă pe Ziarul Bursa

Cat platesc in plus romanii care au amanat ratele: se poate ajunge la 4.000 de lei, mai mult decat salariul mediu

Ordonanta de urgenta 372020 le-a permis romanilor sa-si amane ratele. Perioada putea fi de pana la 9 luni. Vestea proasta vine cand vezi ce inseamna aceasta amanare. Si in cel mai.

Oficialii se asteapta la ieftinirea alimentelor. Popescu: Oferta e mai mare decat cererea. Nu vad de ce s-ar scumpi

Oficialii se asteapta la o ieftinire a alimentelor la raft, ministrul Economiei, Virgil Popescu, afirmand ca oferta e mai mare decat cererea si nu exista motive pentru scumpiri.

Lider PNL: Salariile in companiile Primariei Generale sunt de trei ori mai mari decat salariul mediu

Stelian Bujduveanu, liderul consilierilor PNL din Primaria Capitalei sustine ca salariile date celor din companiile infiintate de institutie sunt de pana la trei ori mai mari decat salariul mediu castigat de un angajat din Romania.

Ministrul ungar de Externe cere mai mult respect de la Iohannis, amintindu-i ca maghiarii l-au votat la prezidentiale

Ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, cere mai mult respect din partea presedintelui Klaus Iohannis si-i aminteste acestuia ca maghiarii din Transilvania, in marea lor majoritate, l-au votat la prezidentiale. Acest lucru trebuie sa fie clar pentru toata lumea. De aceea cererea, mesajul si apelul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari, a spus Szijjarto Peter, intr-un mesaj video, in limba maghiara, postat pe Facebook.

HORNBACH: Automatizarile SMART home castiga tot mai mult teren

Sistemele de automatizare destinate caselor inteligente castiga tot mai mult teren in preferintele clientilor, mai ales in contextul in care,astazi, cu totii suntem conectati la the Internet of Things si cea mai mare parte din activitatea zilnica are loc in mediul online, se arataintr-un comunicat al Hornbach, remis Redactiei noastre.

Ministrul ungar de Externe, dupa atacul lui Iohannis: Mesajul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari L-au votat la prezidentiale in marea lor majoritate

Ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, reactioneaza dupa declaratiile dure ale presedintelui Klaus Iohannis si-i aminteste acestuia ca maghiarii din Transilvania, in marea lor majoritate, l-au votat la prezidentiale. Acest lucru trebuie sa fie clar pentru toata lumea. De aceea cererea, mesajul si apelul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari, a spus Szijjarto Peter, intr-un mesaj video postat pe Facebook.

Cum arata vila lui Dorian Popa. A costat mai mult de 300.000 de euro!

Dorian Popa si-a construit de la zero o vila in apropiere de Bucuresti. Casa este una de lux si a costat mai bine de 300. 000 de euro. Iata unde isi petrece artistul izolarea! .

Orban: De 1 Mai sigur ca oamenii vor avea probabil tendinta de a iesi mai mult, dar trebuie sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Iasi, ca este convins ca de 1 mai oamenii vor fi responsabili in privinta respectarii restrictiilor, iar daca vor iesi din case, o vor face fara sa apara un ric suplimentar de raspandire a virusului.

Un neamt demonteaza psihoza numita coronavirus: Am invins boala mai usor decat gripa sezoniera

Potrivit statisticilor, 80 la suta dintre cei care contracteaza noul coronavirus nu vor avea nevoie de nicio ingrijire medicala. Din pacate, pe fondul meditizarii celor mai grave cazuri, lumea are impresia ca boala COVID-19 inseamna moarte sigura.

Statistica a numarat somerii din luna martie: sunt cu 58.000 mai multi decat in februarie. Rata somajului a urcat la 4,6%

In februarie, Florin D. era sef de sala la un restaurant din Maramures. Pe anul asta, planurile lui erau foarte bine conturate: din mai urma sa mearga pe Litoral, unde sa lucreze tot la restaurant. Anul trecut a castigat bani curati 8. 000 de euro in 3 luni. Anul asta voia sa vina acasa cu 10. 000, bani cu care si-ar fi renovat casa. Dar n-a fost sa fie. Acum, Florin D. este somer, iar vara lui se arata a fi un cosmar la care se uita cu groaza. Florin este unul din cei 58. 000 de noi someri dupa standardele Biroului International al Muncii) comunicati joi de Statistica. INS a confirmat tot joi cresterea ratei somajului din luna martie la 4,6% de la 3,9% in februarie).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )