Libnet.ro
UNICEF

12:00

Opozitia depune vineri motiunea de cenzura ,,Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila este rusinea Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Opozitia depune vineri motiunea de cenzura ,,Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila este rusinea Romaniei

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi depusa de partidele de Opozitie vineri, urmand ca votul sa aiba loc, cel mai probabil, joia viitoare. continuă pe Wall-Street Ro

Opozitia depune vineri motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Votul se va da saptamana viitoare (VIDEO)

Liderii opozitiei au anuntat miercuri in Parlament ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Viorica Dancila va fi depusa vineri, pentru ca saptamana viitoare sa fie citita si dezbatuta in.

DOCUMENT UPDATE Motiunea de cenzura, intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila, rusinea Romniei!, va fi depusa vineri; votul - joia viitoare / Ce argumente aduce opozitia

Liderii PNL, USR si PMP au decis sa depuna vineri motiunea de cenzura impotriva Guvernului Viorica Dancila la Parlament, pentru ca luni sa aiba loc citirea, iar joi, dezbaterea si votul. Motiunea a strans 163 de semnaturi. UPDATE Motiunea, intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila, rusinea Romaniei!, are 23 de pagini. Vezi in articol textul motiunii de cenzura.

Cand depune Opozitia motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila este rusinea Romaniei

Liderul de grup al liberalilor din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi depusa vineri si se va intitula Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila este rusinea Romaniei. Guvernul poate sa cada, totul este o chestiune de vointa politica, a spus Turcan, sustinuta fiind de liderii PMP si USR.

Opozitia depune miercuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Votul se va da saptamana viitoare (VIDEO)

Liderii opozitiei au anuntat miercuri in Parlament ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Viorica Dancila va fi depusa vineri, pentru ca saptamana viitoare sa fie citita si dezbatuta in.

OPOZITIA a decis data depunerii MOTIUNII DE CENZURA impotriva Guvernului Dancila

Liderii opozitiei au decis ca miercuri, 12 deecmbrie, sa depuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Motiunea va fi semnata de PNL, USR, PMP si Pro Romania.

SURSE Ce contine motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Tara sa nu mai ramana pe mana acestui grup infractional organizat

Partidele din Opozitie vor depune vineri motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Alesii din PNL, USR si PMP sustin ca interesele nationale nu mai trebuie sa fie pe mana unui grup infractional.

PNL depune marti motiunea de cenzura

PNL va decide marti calendarul si forma finala a motiunii de cenzura, urmand ca tot saptamana aceasta, posibil chiar marti dupa-amiaza, sa fie depusa la Parlament.

Surse. Opozitia va depune motiunea de cenzura miercuri

Surse liberale au declarat pentru Adevarul ca Opozitia va depune miercuri. motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Viorica Dancila. Documentul ar urma sa ajunga in Biroul Permanent al Camerei acolo unde se va stabili calendarul dezbaterii si al votului.

Dancila, chemata in Parlament, in ziua care Opozitia depune motiunea de cenzura

Calin Popescu-Tariceanu a declarat, marti, ca premierul Viorica Dancila va fi chemata in plenul Parlamentului miercuri, exact in ziua in care Opozitia vrea sa depuna motiunea de cenzura.

Opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Cate semnaturi a strans

PNL, USR si PMP au depus miercuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului, strangand doar 163 de semnaturi, cu doua mai putin chiar decat majoritatea din Camera Deputatilor. De la ora 14. 00, Premierul Viorica Dancila va prezenta in plenul reunit al Parlamentului programul Executivului privind presedintia Consiliului UE.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )