Libnet.ro
UNICEF

18:45

Opozitia, pregatita sa darame guvernul Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opozitia, pregatita sa darame guvernul Dancila

Documentul, intitulat Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!, are 237 de semnaturi de la parlamentari de Opozitie, dar si de la PSD, conform liderului liberalilor Ludovic Orban. Pentru ca motiunea de cenzura sa fie adoptata de Parlament sunt necesare 233 de voturi. Este pentru prima oara in guvernarea PSD cand o motiune de cenzura are mai multe semnaturi decat numarul de parlamentari necesar pentru caderea guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul Dancila este la un pas sa fie demis... cel putin pe hartie: Ce tertipuri foloseste PSD pentru a atrage parlamentari de partea sa si cum contraataca Opozitia (VIDEO)

Guvernul Dancila este la un pas sa fie demis prin motiune de cenzura. cel putin pe hartie. Cu cateva zile in urma, PNL anunta ca peste 233 de deputati si senatori - pragul majoritatii absolute din.

Rares Bogdan (PNL): Guvernul Dancila, format din hoti si analfabeti, va fi istorie in 10 octombrie

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat, duminica, intr-un turneu electoral in Grecia, ca motiunea de cenzura va trece, iar Guvernul Dancila va fi istorie pe data de 10.

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi. Pentru ca guvernul sa fie dat jos, este nevoie de 233 de.

Teodorovici: Nu mai cresc pensiile, daca vine altcineva la guvernare. Daca pica Guvernul Dancila vor fi taieri

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si-a exprimat miercuri indignarea fata de motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila, sustinand ca, in cazul in care aceasta va trece, anul viitor nu vor mai creste pensiile, asa cum a promis PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )