Libnet.ro
UNICEF

15:45

Guvernul Dancila este la un pas sa fie demis... cel putin pe hartie: Ce tertipuri foloseste PSD pentru a atrage parlamentari de partea sa si cum contraataca Opozitia (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Dancila este la un pas sa fie demis... cel putin pe hartie: Ce tertipuri foloseste PSD pentru a atrage parlamentari de partea sa si cum contraataca Opozitia (VIDEO)

Guvernul Dancila este la un pas sa fie demis prin motiune de cenzura. cel putin pe hartie. Cu cateva zile in urma, PNL anunta ca peste 233 de deputati si senatori - pragul majoritatii absolute din. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL): Guvernul Dancila, format din hoti si analfabeti, va fi istorie in 10 octombrie

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat, duminica, intr-un turneu electoral in Grecia, ca motiunea de cenzura va trece, iar Guvernul Dancila va fi istorie pe data de 10.

USR: Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie sa plece

USR a transmis, miercuri seara, ca Guvernul Dancila trebuie sa plece pentru ca Romania sa poata fi reconstruita. USR voteaza motiunea de cenzura care va fi depusa zilele viitoare, au anuntat reprezentantii USR.

Cel putin un mort si un disparut in estul Indoneziei, in urma unui cutremur

Cel putin o persoana a murit si alta era data disparuta in Indonezia, in urma unui puternic cutremur.

GIGEL STIRBU: Cred ca pe 8 sau 9 octombrie Guvernul Dancila va fi istorie

Deputatul PNL de Olt, Gigel Stirbu, vicepresedinte al partidului, si-a exprimat joi, intr-o conferinta de presa, convingerea ca motiunea de cenzura ce urmeaza a fi depusa saptamana viitoare, va fi incununata de succes, iar guvernul condus de Viorica Dancila va fi istorie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )