Libnet.ro
UNICEF

13:30

Opt din zece angajati romani cred ca jobul lor e valoros

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Opt din zece angajati romani cred ca jobul lor e valoros

Desi companiile devin tot mai tehnologizate si apeleaza din ce in ce mai mult la roboti care inlocuiesc munca oamenilor, opt din zece angajati romani cred ca jobul lor produce valoare pentru clienti, arata un sondaj efectuat de UP! Your Service. continuă pe Wall-Street Ro

Romanilor nu le este teama ca vor fi inlocuiti cu roboti: Opt din zece angajati cred ca jobul lor e valoros

Desi companiile devin tot mai tehnologizate si apeleaza din ce in ce mai mult la roboti care inlocuiesc munca oamenilor, opt din zece angajati romani cred ca jobul lor produce valoare pentru clienti, arata un sondaj efectuat de UP! Your Service.

Romanii nu se tem ca robotii le vor lua joburile: 8 din 10 angajati cred ca munca lor e valoroasa

Desi companiile devin tot mai tehnologizate si apeleaza din ce in ce mai mult la roboti care inlocuiesc munca oamenilor, opt din zece angajati romani cred ca jobul lor produce valoare pentru clienti, arata un un sondaj realizat de o firma de consultanta.

STUDIU BUILD EUROPE: Un cetatean european din zece - impovarat de costul locuintelor

Mai mult de un cetatean european din zece este clasificat de Uniunea Europeana ca fiind impovarat de costul locuintelor.

Sapte din zece companii romanesti amana plata facturilor

Sapte din zece companii din Romania intarzie sa-si plateasca facturile, in timp ce durata medie de incasare a facturilor la nivelul economiei a ajuns la aproape 120 de zile, arata o analiza de specialitate, realizata in baza unui sondaj.

Sondaj INSCOP: Peste 60% dintre romani cred ca Rusia ramane principala amenintare la adresa Romaniei, iar Ungaria actioneaza pentru a obtine controlul asupra Transilvaniei

In opinia romanilor, cea mai mare amenintare pentru tara in viitorul apropiat o reprezinta coruptia, urmata de o noua criza economica si un eventual razboi in zona. in opinia a peste 60% dintre romani, Rusia a fost si ramane principala amenintare la adresa securitatii Romaniei, iar Ungaria actioneaza pentru a obtine controlul asupra Transilvaniei, conform unui sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )