Libnet.ro
UNICEF

01:06

Opt luni de inchisoare cu suspendare pentru doi primari din judetul Bacau care au vrut sa-si cumpere Bacalaureatul

Adevărul Adevărul,
Opt luni de inchisoare cu suspendare pentru doi primari din judetul Bacau care au vrut sa-si cumpere Bacalaureatul

Laurentiu Neghina, edilul municipiului Onesti si Eugen Antica, primarul comunei bacauane Prajesti au primit o pedeapsa de opt luni cu suspendare deoarece au incercat in anul 2010 sa dea spaga pentru a promova cu brio examenul de bacalaureat. continuă pe Adevărul

Cinci luni de inchisoare, cu suspendare, pentru opt suporteri romani. Au incercat sa introduca fumigene pe stadion la meciul Romania-Grecia

Opt suporteri romani au fost retinuti de autoritatile elene, pentru incidentele survenite cu ocazia meciului Romania-Grecia. Acestia au fost condamnati la cinci luni de inchisoare, cu suspendare, dupa ce au.

Franta: Jean-Marie Le Pen, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru injurii la adresa romilor

Jean-Marie Le Pen, presedintele de onoare al partidului Frontul National de extrema dreapta) din Franta, a fost condamnat, joi, la doua luni de inchisoare cu suspendare pentru afirmatia sa ca romii, ca si pasarile, ar zbura natural, relateaza AFP.

Doi primari si un viceprimari, declarati incompatibili.

Inspectorii de Integritate au constatat ca doi primari si un viceprimar sunt incompatibili. Este vorba despre Ion Baesu, viceprimar al comunei Vinga, judetul Iasi, Simion Eftimie, primar al comunei Bilciuresti, judetul Dambovita si Victor Banu, primar al comunei Comarna, judetul Iasi. Ani arata ca Ion Baesu s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 20 iunie 2008 02 iunie 2012, intrucat a detinut, simultan, functia de Viceprimar al Comunei Vinga, Jud. Arad, si functia de .

Lucia Varga anunta un proiect-pilot pentru vanzarea doar din depozite a lemnului exploatat

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a anuntat sambata, la Zalau, initierea un proiect-pilot ce are in vedere trecerea de la vanzarea lemnului estimat inainte de exploatarea din padure la vanzarea lemnului masurat in cadrul unor depozite in care va putea fi realizata si prelucrarea sa primara, transmite Agerpres.

Vand scutiri pentru chiulangii. Elevii din Capitala fac contrabanda cu scutiri medicale cu stampila Clubului Steaua

Elevii din Capitala vand scutiri pe site-urile de anunturi, dar si pe Facebook, cu stampila Clubului Steaua, scrie Ziarul Ring. O astfel de scutire costa intre 10 si 15 lei, iar clientii fideli, care cumpara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )