Libnet.ro
UNICEF

13:00

Opt noi cazuri de COVID 19 in Alba. Ancheta la spitalul din Aiud unde sunt cinci cadre medicale testate pozitiv

Adevărul Adevărul,
Opt noi cazuri de COVID 19 in Alba. Ancheta la spitalul din Aiud unde sunt cinci cadre medicale testate pozitiv

Numarul persoanelor confimate cu noul coronavirus a crescut cu 8 cazuri in ultimele 24 de ore. Situatia de la Spitalul Municipal Aiud este analizata de o echipa de la DSP. continuă pe Adevărul

Noi cazuri COVID-19 in Vaslui. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 40

Media imbolnavirilor COVID-19 in judetul Vaslui este de 2-3 cazuri noi pe zi. Exceptie facut ziua de vineri cand s-a inregistrat recordul de 19 cazuri, toate in comuna Garceni, acolo fiind si singurul focar de coronavirus din judet.

inca 87 de cazuri de COVID-19, raportate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 1934

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de marti, 14 aprilie, au fost confirmate alte 87 cazuri de infectare cu coronavirus, din 465 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 1. 934, dupa ce, tot astazi, Ministerul Sanatatii a informat despre alte 135 de cazuri de COVID-19.

inca 50 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 1712

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de luni, 13 aprilie, au fost confirmate alte 50 cazuri de infectare cu coronavirus, din 273 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 1.

inca 102 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 1662

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de duminica, 12 aprilie, au fost confirmate alte 102 cazuri de infectare cu coronavirus, din 439 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 1.

inca 122 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 1560

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de sambata, 11 aprilie, au fost confirmate alte 122 cazuri de infectare cu coronavirus, din 598 probe procesate. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 1.

Al doilea deces al unui cadru medical din cauza COVID-19: o asistenta medicala de la Spitalul Militar Brasov

Ministerul Sanatatii anunta decesul unei asistente medicale de la Spitalul Militar Brasov.

China se teme ca importul de cazuri va genera un al doilea val de infectii cu coronavirus. Granita cu Rusia a devenit o linie de front in lupta autoritatilor chineze cu COVID-19

Pentru China, granita nord-estica pe care o imparte cu Rusia a devenit o linie de front in lupta cu o eventuala resurgenta a epidemiei de coronavirus, in conditiile in care numarul de cazuri noi de COVID-19 a .

COVID-19: China a raportat cele mai multe cazuri zilnice din ultimele cinci saptamani

Autoritatile chineze au raportat, pentru duminica, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu noua mai mult decat in intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare numar de imbolnaviri inregistrat in tara in mai mult de cinci saptamani.

OMS: Suntem siguri ca nu vedem inca varful epidemiei COVID-19

Numarul de cazuri noi de COVID-19 este in scadere in unele zone ale Europei, inclusiv in Italia si Spania, insa focarele continua sa se raspandeasca in Marea Britanie si Turcia, a anuntat marti Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de Reuters.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )