Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opt persoane sunt urmarite penal pentru ultraj in legatura cu protestul, din 1 si 2 februarie, din Piata Victoriei

România Liberă România Liberă,
Opt persoane sunt urmarite penal pentru ultraj in legatura cu protestul, din 1 si 2 februarie, din Piata Victoriei

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au demarat o actiune penala pentru opt persoane pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice in legatura cu protestul din Piata Victoriei din noaptea de 1 spre 2 februarie. continuă pe România Liberă

Opt persoane urmarite penal pentru ultraj si folosire de obiecte periculoase in cazul violentelor din Piata Victoriei

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au dispus inceperea urmaririi penale pentru ultraj, folosire de obiecte periculoase si tulburarea ordinii publice fata de opt persoane, in cazul violentelor petrecute in Piata Victoriei in noaptea de 1 spre 2 februarie.

Au aparut PRIMII URMARITI PENAL pentru violentele din Piata Victoriei:Cati sunt si ce ACUZATII li se aduc!

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au dispus inceperea urmaririi penale pentru ultraj, folosire de obiecte periculoase si tulburarea ordinii publice fata de opt persoane,.

Bugetul Apararii Nationale, in valoare de 2% din PIB, a fost aprobat, sambata, de comisiile de Buget-Finante. Sunt prevazuti bani pentru blindate si echipamente militare

Bugetul Ministerului Apararii Nationale a fost aprobat, sambata, in comisiile de Buget-Finante. Valoarea acestuia atinge 16,3 miliarde de lei. Sunt prevazuti bani pentru blindate, platforme de transport si echipamente militare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )