Libnet.ro
UNICEF

15:15

Opt semne ca esti mai destept decat restul

Antena3 Antena3,
Opt semne ca esti mai destept decat restul

Nivelul de inteligenta poate fi masurat, iar oamenii care au observat aceste 8 semne sunt mult mai inteligenti decat media. Infograficul realizat de cei de la Business Insider prezinta unele comportamente si. continuă pe Antena3

Vanilia a devenit mai scumpa decat argintul

Pretul vaniliei a crescut puternic in ultimii doi ani, la aproximativ 600 de dolari kilogramul, si a ajuns mai mare decat cel al argintului, dand fiori producatorilor de inghetata, relateaza BBC.

Iancu Guda: O firma intrata in insolventa acum genereaza probleme financiare partenerilor cu 70% mai mari decat in 2007

Firmele active din Romania sunt, in prezent, mult mai vulnerabile la o eventuala criza financiara decat erau in 2007, sustine analistul economic Iancu Guda. Care sunt cauzele? Companiile sunt mult mai indatorate, in special pe termen scurt, si, in mare.

Vanzarea voucherelor de vacanta este ilegala. Amenzile sunt de 20 de ori mai mari decat valoarea lor

Vanzarea voucherelor de vacanta este ilegala, amenda maxima ajungand la mai mult de 20 de ori valoarea unui voucher, a anuntat miercuri ministrul Turismului, Bogdan Trif, care a subliniat ca autoritatile iau in calcul inlocuirea acestor tichete, de anul viitor.

Vanilia a devenit mai scumpa decat argintul

Pretul vaniliei a crescut in ultimii doi ani, afectandu-i pe producatorii de inghetata din Marea Britanie, transmite BBC. Pretul mediu al unui kilogram de boabe de vanilie este de 600 de dolari, mai mult deca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )