Libnet.ro
UNICEF

19:45

Opt sfaturi pentru parinti despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus Ghid complet de comunicare de la UNICEF

Hotnews Hotnews,
 Opt sfaturi pentru parinti despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus Ghid complet de comunicare de la UNICEF

UNICEF a dezvoltat un ghid cu intrebari si raspunsuri despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus. Parintii si copiii se pot inspira din materiale de informare privind masurile de preventie fata de noul coronavirus care pot fi accesate online pe site-ul UNICEF. continuă pe Hotnews

Ce sa faci sa asimilezi mai bine vitamina C! Sfaturi de la Ela Craciun pentru parinti si copii!

In aceasta perioada in care sanatatea noastra este amenintata de viroze si virusuri sezoniere, este foarte important sa avem un sistem imunitar puternic pentru a putea face fata provocarilor. Vitamina C stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la citactrizarea mai rapida a ranilor.

A fost adoptat proiectul Zile libere pentru parinti! Cine va sta acasa cand se inchid scolile

Bucurie mare pentru parinti! Parlamentul a adoptat proiectul de lege prin care angajatorii sunt obligati sa le ofere angajatilor cu copii dreptul de a sta acasa cu cei mici, in conditiile in care scolile vor fi inchise sau in cazul altor situatii speciale. Legea merge la promulgare Joi a fost adoptata de catre Camera Deputatilor, .

Zile libere pentru parinti daca se inchid scolile. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat sambata legea care prevede acordarea de zile libere pentru parinti daca se inchid scolile. Actul normativ a fost adoptat de Parlament joi.

Zile libere pentru parinti, in contextul inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul pentru promulgarea Legii privind acordarea un.

Subiectele zilei: Culisele retragerii lui Citu. Orban nu l-a lasat sa fie premier; A fost adoptat proiectul zile libere pentru parinti cand scolile se inchid in situatii speciale

Ziare. com: Reactii la cald, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Iresponsabilitate, ridicol si rusine - cuvintele cheie * Ziarul de Iasi: Restrictii in spitalele iesene * Stirile ProTV: Romanii au golit rafturile farmaciilor. Ce medicamente au cumparat * Gazeta de Sud: Dolj: Doua dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )