Libnet.ro
UNICEF

23:15

Optimism printre investitori dupa victoria lui Macron: Euro a atins maximul ultimelor sase luni fata de dolar, bursele merg pe verde

Hotnews Hotnews,
 Optimism printre investitori dupa victoria lui Macron: Euro a atins maximul ultimelor sase luni fata de dolar, bursele merg pe verde

Moneda euro a atins lui maximul ultimelor trei luni fata de dolar, actiunile asiatice au crescut si cotatiile futures americane au atins un maxim record, in conditiile in care investitorii s-aurelaxat dupa ce centristul Emmanuel Macron a castigat comfortabil alegerile prezidentiale din Franta. continuă pe Hotnews

Cum evolueaza cursul, dupa victoria lui Macron: Euro a atins maximul ultimelor sase luni fata de dolar, iar actiunile asiatice sunt in crestere

Euro a atins luni cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni fata de dolari, actiunile asiatice sunt in urcare, iar contractele futures din SUA au atins pentru scurt timp un nivel record, dupa victoria confortabila a lui Emmanuel Macron in alegerile prezidentiale din Franta, transmite Reuters.

VIDEO Imaginea zilei dupa victoria lui Macron: o fetita striga Vive la France catarata pe un lampadar

O fetita catarata pe un lampadar din Paris care striga din toata inima Vive la France in timp ce agita drapelul national e imaginea zilei din Franta. O zi in care Emmanuel Macron a devenit cel mai tanar presedinte al republicii, dupa o victorie clara in fata lui Marine Le Pen.

Reactiile liderilor europeni dupa victoria lui Macron: Ce au transmis Merkel, Theresa May si liderii Uniunii Europene

Emmanuel Macron este noul presedinte al Frantei. Candidatul formatiunii de centru En Marche s-a impus, conform primelor date din Franta, cu 65,9% in fata candidatei de extrema-dreapta Marine Le Pe.

Bursele europene, evolutie fara entuziasm, in conditiile in care victoria lui Macron fusese deja digerata

Bursele europene evoluau fara entuziast luni dimineata, dupa victoria larg anticipata a centristului Emmanuel Macron la alegerile prezidentiale franceze, scrie AFP.

Manifestatii violente in mai multe orase din Franta dupa victoria lui Emmanuel Macron

Dupa ce Emmanuel Macron a castigat in turul doi al alegerilor, in Franta au avut loc o serie de violente si manifestatii anticapitaliste in principalele orase, potrivit.

Incurajat de victoria lui Macron, Parisul isi inteteste eforturile de a aduce marile banci care vor pleca din Londra dupa Brexit

Victoria lui Emmanuel Macron in alegerile prezidentiale din Franta si planurile sale de a face reforme structurale vor avea o contributie pozitiva la eforturile Parisului de a atrage banci si companii de servicii financiare care vor sa isi transfere operatiunile din Marea Britanie din cauza Brexit, a declarat luni seful organizatiei de lobby Paris Europlace, Arnaud de Bresson, potrivit Reuters, citata de News. ro.

Politic show: Sorin Grindeanu, dupa victoria lui Emmanuel Macron: Veste buna pentru Europa si pentru Romania; Ion Iliescu nu intelege protestele anormale din ultima perioada; Geoana: Al doilea mandat al lui Basescu, ilegitim

Basescu despre alegerea lui Macron: Rezultat previzibil; marea problema, cum reuseste sa gestioneze victoria. Fostul presedinte Traian Basescu spune ca. Mircea Geoana, acuzatii extrem, de grave la adresa Curtii Constitutionale. Ce spune fostul candidat despre alegerile prezidentiale din 2009. Mircea Geoana, fost.

Reactia lui Macron imediat dupa victoria sa la prezidentialele din Franta

Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, a fost aclamat duminica seara de mii de sustinatori adunati pe esplanada muzeului Luvru, dupa ce sondajele de la iesirea de la urne au aratat o victorie.

Reactia lui Emmanuel Macron imediat dupa victoria sa la prezidentialele din Franta

Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, a fost aclamat duminica seara de mii de sustinatori adunati pe esplanada muzeului Luvru, dupa ce sondajele de la iesirea de la urne au aratat o victorie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )