Libnet.ro
UNICEF

10:00

Optimizarea SEO in 2018. 12 factori esentiali care vor conta in clasificare

Hotnews Hotnews,
 Optimizarea SEO in 2018. 12 factori esentiali care vor conta in clasificare

SEO este un domeniu in continua schimbare si care nu se opreste din evolutie. Cele mai bune practici din cursul acestui an ar putea sa nu mai fie valabile in 2018. Este foarte important sa fii la curent cu schimbarea zilnica a algoritmilor Google, cu toate actualizarile majore si minore iar pentru a-ti face vizibila afacerea trebuie sa iei in considerare 12 factori esentiali. continuă pe Hotnews

Statul ar trebui sa sprijine mai mult firmele care vor sa faca afaceri in afara tarii

Autoritatile statului ar trebui sa faca mai mult ca sa sprijine firmele care vor sa faca afaceri in afara granitelor tarii, inclusiv pe partea de marketing si diplomatie, a declarat, ieri, Cristian Secosan, director general al companiei de inginerie, proiectare si constructii energetice Romelectro.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Toti cei care vor dori sa depuna flori si sa se inchine la catafalcul Majestatii Sale Defuncte vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal miercuri, 13 decembrie, intre orele 21. 00 si 24.

Cum este folosit computerul holografic Microsoft HoloLens in Romania pentru a vedea cum arata patru cladiri care vor fi gata in 2022

Tehnologia HoloLens a inceput sa fie folosita in tot mai multe tari, in domenii variate, de la restaurarea picturilor, pana la productia auto, iar acum, o companie ce ridica patru cliadiri de birouri in Bucuresti a demonstrat o aplicatie ce construieste reprezentarea virtuala interactiva a cladirilor care vor fi gata in 2022. Microsoft a anuntat pe 1 noiembrie ca HoloLens, primul computer holografic integrat din lume, ce ruleaza Windows 10, va fi disponibil pe 29 de piete noi din Europa, inclusiv Romania. Castile HoloLens au procesoare de imagine si genereaza holograme, imaginile 3D ale unor obiecte putand fi vazute in combinatie cu mediul din jurul utilizatorului.

Guvernul a aprobat lista unitatilor scolare care vor primi suport alimentar

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi lista celor 50 de unitati de invatamant preuniversitar de stat in care se aplica, in anul scolar 2017-2018, Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolari si elevi, precum si fondurile necesare finantarii programului.

Guvernul a aprobat lista unitatilor scolare care vor primi suport alimentar

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi lista celor 50 de unitati de invatamant preuniversitar de stat in care se aplica, in anul scolar 2017-2018, Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolari si elevi, precum si fondurile necesare finantarii programului.

Regele Mihai a murit. Guvernul a anuntat care vor fi zilele de doliu national

Reprezentantii mai multor ministere au convenit cu Casa Regala detaliile implicarii lor in funeraliile Regelui Mihai, surse guvernamentale indicand ca funeraliile vor avea loc.

Analisti: Trendul listarilor si al dividendelor semnificative va continua in 2018 la Bursa de Valori Bucuresti. Ce sectoare vor fi atractive

Trendul listarilor va continua in 2018 la Bursa de Valori Bucuresti BVB), dividendele semnificative vor tine capul de afis si anul viitor, sectoarele bancar si energetic vor fi si mai atractive pentru investitori, iar piata are potential de crestere spre maxime istorice, au sustinut analistii in cadrul unei dezbateri organizate de operatorul pietei de capital.

Codul vestimentar pe care trebuie sa il respecte cei care vor sa isi ia ramas bun de la Rege la Palatul Regal

Cei care doresc sa isi ia ramas bun de la Regele Mihai si vor sa depuna flori vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal. Potrivit Casei Regale, accesul publicului va fi permis la data de 13.

Programul complet al funeraliilor Regelui Mihai. Ce le este interzis celor care vor sa-si ia la revedere

Casa Regala a publicat programul complet al funeraliilor Regelui Mihai, fiind precizate si regulile de conduita ale celor care vor veni sa prezinte condoleante familiei regale la Palatul Elisabeta, loc unde va fi depus trupul fostului suveran timp de trei zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )