Libnet.ro
UNICEF

18:00

Optiunea Digi |RCS-RDS de care toti clientii trebuie sa stie urgent. E disponibila chiar acum

Playtech Playtech,
Optiunea Digi |RCS-RDS de care toti clientii trebuie sa stie urgent. E disponibila chiar acum

Nu strica niciodata sa stii optiunile pe care ti le pune la dispozitie un operator. De data asta e vorba de Digi |RCS-RDS si-o super optiune. Ai nevoie doar sa cunosti detaliile. Putini. continuă pe Playtech

ING, anunt important pentru toti clientii: trebuie sa stii asta daca ai un cont bancar

ING Bank vine cu un anunt important pentru toti clientii care au un cont bancar. Lanseaza un nou serviciu care sigur ii va interesa pe multi. ING Bank e una dintre cele mai importante banci.

Lidl Romania, supriza de proportii pentru toti clientii. Totul pentru cel mai plimbareti clienti

Lidl are o surpriza de proportii pentru toti clientii. Nu e vorba de-o saptamana noua, nici macar nu e vorba de ceva de mancat. E vorba de ceva de purtat, iar reactia clientilor e pe.

Tataru: Un pacient confirmat cu coronavirus care refuza internarea trebuie sa primeasca zile de concediu medical de la medicul de familie

Un pacient confirmat cu coronavirus care refuza internarea trebuie sa primeasca zile de concediu medical, acordat de medicul de familie, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Nu mai putem conditiona aceasta internare in acest moment, a afirmat el.

Cele mai toxice alimente pentru organism. Efectiv iti macina oasele fara sa stii. Toti romanii trebuie sa aiba mare grija!

Nimic nu este mai important pentru organism decat o dieta echilibrata si potrivita fiecarui individ pentru o functionare cum trebuie. O dieta necorespunzatoare poate cauza malnutritie, boli grave si lipsa de energie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )