Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai toxice alimente pentru organism. Efectiv iti macina oasele fara sa stii. Toti romanii trebuie sa aiba mare grija!

Antena3 Antena3,
Cele mai toxice alimente pentru organism. Efectiv iti macina oasele fara sa stii. Toti romanii trebuie sa aiba mare grija!

Nimic nu este mai important pentru organism decat o dieta echilibrata si potrivita fiecarui individ pentru o functionare cum trebuie. O dieta necorespunzatoare poate cauza malnutritie, boli grave si lipsa de energie. continuă pe Antena3

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca, arata datele furnizate de una dintre cele mai folosite platforme de recrutare, publicand lista domeniilor cele mai dorite de aplicanti.

FLORIN ROMAN: Cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD, prin cei 28 de presedinti de Consilii judetene si 1. 700 de primari pe care ii are.

A murit Ennio Morricone, unul din cei mai premiati compozitori pentru cinema

Ennio Morricone, unul dintre cei mai premiati compozitori de muzica de film din lume, a murit in spital, la 91 de ani, dupa ce a cazut si si-a rupt piciorul.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Propozitia

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca no.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Furculita

-De ce oltenii, dupa o sarbatoare mai mare, sunt zgariati pe fata? -??? -Pentru ca atunci mananca si ei cu furculita.

Top telefoane acum: de la cele mai scumpe si mai bune la cele mai ieftine

In cazul in care cauti un telefon nou, iar tot ce te intereseaza e cum se descurca in cel mai important test, atunci aceste modele sunt pentru tine. Si, da, sunt si cele ieftine pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cerbul

Bunica o intreaba pe nepoata sa, Alinuta: -Alinuta ai vazut vreodata un cerb? -Da, la televizor. -Eu te intreb daca ai vazut in natura. -Nu, pentru ca tata nu-mi da voie sa scot televizorul in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )