Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ora 13.00, Adevarul Live. Primarul general, Gabriela Firea: Care sunt marile proiecte de investitii din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Ora 13.00, Adevarul Live. Primarul general, Gabriela Firea: Care sunt marile proiecte de investitii din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este invitata, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre colaborarea dintre Primaria Generala si Guvern, despre sansele ca bucurestenii sa mai ramana fara apa calda si caldura, dar si despre proiectele mari pe care le are in vedere in Bucuresti. continuă pe Adevărul

Ora 15.00, Adevarul Live. Nicusor Dan: Cum va arata Romania cu USR la guvernare

Presedintele USR Nicusr Dan este invitat, de la ora 15. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre proiectele partidului daca va ajunge la guvernare, despre sustinerea lui Dacian Ciolos, dar si despre o posibila alianta cu PNL.

Adevarul Live, ora 15:00: Magicianul Robert Tudor, despre magie, pasiune si Vocea Romaniei Junior

Magicianul Robert Tudor 32 de ani) vine la Adevarul Live, de la ora 15:00, pentru a discuta despre pasiunea transformata in stil de viata, despre viitoarea postura de prezentator de la Vocea Romaniei Junior, dar si pentru a povesti intamplarin din viata si cariera.

Adevarul Live, ora 14:00: Cum evolueaza piata de ciocolata premium in Romania

Ion Codreanu, director general al Leonidas Romania, vine de la ora 14:00 la Adevarul Live pentru a vorbi despre noul concept de ciocolaterie-cafenea pe care urmeaza sa-l implementeze pe piata si care este diferenta dintre ciocolata clasica si ciocolata premium.

Adevarul Live, ora 11.00. Ce ar alege Alina Gorghiu: PNL la putere alaturi de PSD sau mai bine patru ani de opozitie

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre planurile de guvernare ale liberalilor, relatia PNL cu PSD, dar si cele mai importante obiective pentru urmatorii patru ani.

Adevarul Live. Tariceanu: Prima propunere pe care sa o sustinem pentru guvernare este premier din partea ALDE

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre programul de guvernare al ALDE, viitorii ministri ai acestui partid si despre colaborarea cu PSD pentru a impune premierul.

Adevarul Live: Cum ar arata Romania cu Dacian Ciolos aflat inca patru ani la guvernare

Premierul Dacian Ciolos vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre cum ar arata Romania in urmatorii patru ani daca el ar ramane la Palatul Victoria, colaborarea cu PNL si USR, dar si despre cum isi va apara proiectele de criticile venite din partea PSD si ALDE.

Theodor Paleologu, la Adevarul Live: Ce sanse are un independent sa ajunga parlamentar intr-o lupta cu PSD si PNL

Deputatul Theodor Paleologu, candidat independent pentru un loc in Camera Deputatilor, vorbeste, la Adevarul Live, despre campania pentru alegerile parlamentare, sustinatorii sai si lupta cu partide ca PNL, PSD si USR.

Vicepremierul Vasile Dincu, la Adevarul Live: Nu exclud sa fac parte dintr-un viitor Guvern

Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a explicat, la Adevarul Live, de ce unele judete din Romania sunt foarte dezvoltate, iar altele mai putin. Discutia vine in contextul in care premierul Dacian Ciolos s-a intrebat de ce oare Teleorman, judet condus de Liviu Dragnea timp de 12 ani, este campionul ajutoarelor sociale, iar presedintele PSD i-a raspuns ca investitiile straine nu trec Carpatii.

Adevarul Live. Liviu Dragnea: Ciolos minte cu nerusinare. Nici macar la cifra de afaceri Teleorman nu este pe ultimul loc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, despre planurile de guvernare ale social-democratilor, viitorul sef al Guvernului, dar si despre fortele politice pe care se va sprijini pentru a forma o majoritate parlamentara stabila.

Atentie soferi! Este cod galben de ceata si polei in mai multe zone ale tarii, pana ora 8,00

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de cod galben de ceata valabil pana la ora 8,00 in mai multe zone din tara. Vizibilitatea va fi redusa local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )