Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ora 18.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa, la Palatul Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Ora 18.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 18. 00, conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Iesirea publica a sefului statului vine cu o zi inainte de motiunea de cenzura a PSD. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 18, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o conferinta de presa, miercuri, ora 18, la Palatul Cotroceni din Capitala, anunta Administratia Prezidentiala. Cu aceasta ocazie, seful statului ar putea.

VIDEO Klaus Iohannis: Daca numarul de bolnavi creste zilnic, noi masuri de relaxare nu sunt posibile

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu sunt posibile noi masuri de relaxare in conditiile in care numarul de infectari cu noul coronavirus creste zilnic.

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu Orban:Eforturile Guvernului se concentreaza pe infrastructura, in special de autostrazi si cai ferate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Guvernul lucreazul la planul de reresare economica pentru a putea accesa fondurile europene obtinute de Romania la Bruxelles.

Klaus Iohannis: Daca tara este cuprinsa de o epidemie si suntem in criza economica, nu vii, din opozitie sa depui motiune de cenzura. PSD nu este doar cinic, este si iresponsabil. Vom vedea daca demersul e constitutional (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinutmiercuri seara, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care Romania inca inregistreaza o.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00 dupa sedinta de lucru de la Palatul Cotroceni

UPDATE, 18 august, ora 16. 40 - Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, la ora 17. ro va transmite live text principalele declaratii ale sefului.

Klaus Iohannis, declaratia momentului. Ce a anuntat astazi presedintele Romaniei

La Palatul Cotroceni astazi este o zi aglomerata. Dupa ce Presedentia ne-a informat de semnarea unei noi initiative legislative referitoare la violenta domestica si inasprirea pedepselor, in jurul orei 18:00, Klasu Iohannis a invitat presa la o noua conferinta de presa. Klaus Iohannis, declaratia momentului Din surse apropiate presedintelui, pe ordinea de zi, astazi, printre .

Klaus Iohannis, despre situatia din Mali: Militarii romani sunt in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca militarii romani din Mali sunt in siguranta. Klaus Iohannis: Romania are in Mali.

Klaus Iohannis, despre situatia din Mali: Militarii romani sunt in siguranta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca militarii romani din Mali sunt in siguranta. Klaus Iohannis: Romania are in Mali.

Va merge Klaus Iohannis pe litoralul romanesc ca turist? Raspunsul surprinzator al presedintelui

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, daca ar merge pe litoralul romanesc ca orice turist, in conditiile in care autoritatile au spus de multe ori in ultima vreme ca un numar important de infectari se produc in timpul sejururilor la mare.

Klaus Iohannis: Recomand romanilor sa mearga in concediu, dar sa respecte masurile pentru a se proteja ei si pentru a-i proteja si pe ceilalti (VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahannis a declarat in conferinta de presa pe care a sustinut-o miercuri, la Palatul Cotroceni, ca intelege nevoie romanilor de a merge in concediu dupa lunile grele care au trecut in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )