Libnet.ro
UNICEF

00:06

Klaus Iohannis, declaratia momentului. Ce a anuntat astazi presedintele Romaniei

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, declaratia momentului. Ce a anuntat astazi presedintele Romaniei

La Palatul Cotroceni astazi este o zi aglomerata. Dupa ce Presedentia ne-a informat de semnarea unei noi initiative legislative referitoare la violenta domestica si inasprirea pedepselor, in jurul orei 18:00, Klasu Iohannis a invitat presa la o noua conferinta de presa. Klaus Iohannis, declaratia momentului Din surse apropiate presedintelui, pe ordinea de zi, astazi, printre . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele .

Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 18, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o conferinta de presa, miercuri, ora 18, la Palatul Cotroceni din Capitala, anunta Administratia Prezidentiala. Cu aceasta ocazie, seful statului ar putea.

Ora 18.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 18. 00, conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Iesirea publica a sefului statului vine cu o zi inainte de motiunea de cenzura a PSD.

Cum se impart banii in pandemie. Klaus Iohannis: Romania are nevoie de autostrazi!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la Palatul Cotroceni o declaratie de presa dupa sedinta de lucru avuta impreuna cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si mai multi ministri.

Sefa TVR, salariu mai mare decat Klaus Iohannis. Cum s-a ajuns in aceasta situatie incredibila

Doina Gradea este din nou in atentia presei. Dupa acuzatii grave care i-au fost aduse, dar si cereri de demisie refuzate, acum s-a aflat ca sefa TVR are un salariu mai mare decat presedintele Klaus Iohannis. Cum a ajuns Doina Gradea sa aiba un salariu mai mare decat presedintele Romaniei Salarii incredibile la TVR. Cei .

Sedinta de lucru la Cotroceni, la ora 15. Presedintele Klaus Iohannis, declaratii la capatul intrevederii cu membrii Guvernului, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de lucru, marti, incepand cu ora 15, la Palatul Cotroceni din Capitala, alaturi de prim-ministrul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, dar si.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul, contrar cutumelor din cei 30 de ani de.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul, contrar practicii din cei 30 de ani de.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile se pot organiza in conditii in relativa siguranta

Alegerile locale si parlamentare se pot organiza in conditii in relativa siguranta, nefiind niciun motiv care sa indice ca numarul de infectari creste exponential, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE ALOCATII SI PENSII: Este o majorare atat cat s-a putut in conditii de criza economica

Majorarea alocatiilor pentru copii si a pensiilor este una realizata in conditiile crizei economice provocata de pandemie, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )