Libnet.ro
UNICEF

23:46

Ora 19.00. Klaus Iohannis, declaratii la Palatul Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Ora 19.00. Klaus Iohannis, declaratii la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni, dupa ce, pe parcursul acestei zile, a discutat cu partidele parlamentare despre noul Cod electoral, iar Comisia Europeana a publicat Raportul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania. continuă pe Adevărul

19:00 Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 19:00 o declaratie de presa dupa consultarile cu partidele politice de la Palatul Cotroceni. O alta tema la care presedintele Klaus Iohannis va face referire este reprezentata de publicarea Raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania.

Zi solemna astazi, la Palatul Cotroceni. Presedintele va inmana mai multe distinctii victimelor Holocaustului

Astazi se implinesc 70 de ani de cind trupele sovietice au eliberat lagarul nazist de concentrare de la Auschwitz. Presedintele Klaus Iohannis participa azi la o ceremonie de comemorare a victimelor Holocaustului.

Klaus Iohannis, intalnire cu sefii Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti la Palatul Cotroceni cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, relateaza Agerpres, citand surse oficiale.

UPDATE Au inceput consultarile dintre Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor politice

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, la Palatul Cotroceni, cu reprezentantii partidelor politice. Consultarile au loc in perspectiva sesiunii parlamentare din 2 februarie si se vor axa, in principal, pe prioritatile legislative.

Consultari la Palatul Controceni, intre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor vor avea, miercuri, la Palatul Cotroceni consultari pe tema legilor electorale. Premierul Victor Ponta a declarat ca PSD va propune introducerea sistemului de.

Klaus Iohannis decoreaza supravietuitorii Holocaustului: Statul Roman lupta impotriva antisemitismului si a xenofobiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, supravietuitori ai Holocaustului in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni. in discursul sau, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin acest moment,.

Consultari la Cotroceni: Klaus Iohannis discuta cu partidele parlamentare despre prioritatile legislative

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri cu partidele reprezentate in Parlament despre prioritatile legislative ale urmatoarei sesiuni parlamentare. Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda discutiilor se vor afla mai buna organizare a votului in strainatate, finantarea campaniilor electorale si a partidelor politice si accelerarea procedurilor privind ridicarea imunitatii parlamentare. Calendarul consultarilor de miercuri este urmatorul: de la ora 10:00 - Partidul Social Democrat; ora 11:00 - Partidul National Liberal; ora 12:00 - Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei; ora 14:00 - Partidul Conservator; ora 15:00 - Uniunea Democrata Maghiara din Romania; ora 16:00 - Grupul parlamentar al minoritatilor nationale; ora 17:00 - Partidul Poporului - Dan Diaconescu.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

Klaus Iohannis: Cred ca este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, de la Palatul Cotroceni, ca Romania este pregatita sa treaca la o noua etapa a democratiei. Am pornit de la obiectivele pe care le aveam pentru Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )