Libnet.ro
UNICEF

21:30

La ce ora a murit Mihai Constantinescu si de ce boala suferea. Datele oficiale, confirmate la Spitalul Floreasca

Playtech Playtech,
La ce ora a murit Mihai Constantinescu si de ce boala suferea. Datele oficiale, confirmate la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu s-a stins pe 29 octombrie 2019, din pricina unor complicatii cardiace, fiind cunoscut si faptul ca se afla in moarte cerebrala. in ultimele zile au existat vesti care i-au bucurat pe fanii artistului, pentru ca s-a aflat ca acesta si-ar putea reveni, in mod miraculos. Din pacate, insa, medicii nu l-au mai putut . continuă pe Playtech

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a .

MIHAI CONSTANTINESCU A MURIT. Era unul dintre artistii foarte iubiti de copii - BIOGRAFIE

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la varsta de 73 de ani. Artistul era internat in spital de cateva luni in spital, in coma indusa, dupa ce a suferit un stop cardio-resir.

Mircea Dinescu, impietrit de durere. Sotia lui a murit la doar 58 de ani. De ce boala suferea

Mircea Dinescu este impietrit de durere, dupa ce sotia sa, Masa, a murit! Vestea cutremuratoare a venit marti, pe 29 noiembrie 2019, iar din pacate femeia suferea de o boala foarte grava, care a rapus-o, la varsta de doar 58 de ani. Mircea Dinescu, impietrit de durere. Sotia lui a murit Sotia lui Mircea Dinescu .

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

Odihneasca-se in pace! Mihai Constantinescu a murit

Mihai Constantinescu. Cantaretul Mihai Constantinescu a murit. indragitul artist s-a stins din viata.

Mihai Constantinescu a murit. Celebrul cantaret avea 73 de ani

Mihai Constantinescu a murit. Cunoscutul cantaret avea in ultima vreme probleme cardiace tot mai mari si a fost internat de mai multe ori. Mihai Constantinescu s-a nascut in 1946 la.

Mihai Constantinescu a murit. Destinul meu a fost sa iubesc copiii, sa cant pentru ei, dar sa nu reusesc sa am si eu copilul meu

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 e ani. Cu o cariera muzicala generoasa in spate, Mihai Constantinescu a fost mereu aproape de sufletul copiilor. Se pare ca exista un destin.

Mihai Constantinescu a murit. Totul despre indragitul cantaret

Mihai Constantinescu a murit vineri, 27 septembrie, la varsta de 73 de ani. Artistul era internat in spital de cateva luni in spital, in coma indusa, dupa ce a suferit un stop cardio-resirator. Mihai.

Mihai Constantinescu a murit. Interviu cu regretatul artist: De ce sa ma gandesc la moarte? Poate candva ne vom intalni intr-o alta dimensiune

Mihai Constantinescu a muritla varsta de 73 de ani. Celebrul cantaret s-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declaratpurtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr.

Mihai Constantinescu a murit. Corina Chiriac: Am fost colega cu el toata cariera mea. Trebuie inteles ca un artist al unei epoci

Cantareata de muzica usoara Corina Chiriac spune ca regretatul Mihai Constantinescu a fost tipul baiatului vesel, sensibil, dragut, care iti canta piese vesele si isi implinea cu seriozitate vocatia de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )