Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ora Pamantului 2015. Cele mai cunoscute monumente din lume au fost scufundate in bezna pentru o ora

Adevărul Adevărul,
Ora Pamantului 2015. Cele mai cunoscute monumente din lume au fost scufundate in bezna pentru o ora

Ora Pamantului 2015 a fost sarbatorita pe toata planeta, din Bucuresti pana in Dubai. Timp de o ora, oamenii au stins lumina pentru a se alatura mesajului de conservare a resurselor si optimizarea consumului. continuă pe Adevărul

ROMANII AU TALENT 2015: Cele mai TARI replici din spectacol ale lui Smiley si Pavel Bartos

A inceput cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, iar gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au revenit plini de voie buna si talent pentru a inveseli serile de vineri ale telespectatorilor .

Ora pamantului 2015: Romania stinge lumina sambata, intre orele 20.30 si 21.30

Evenimentul Ora pamantului 2015 este marcat sambata, 28 martie, intre orele 20. 30 si 21. 30, moment in care Guvernul Romaniei, Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului, Ministerul Afacerilor Interne si Ministerul de Externe isi sting luminile, Bucurestiul alaturandu-se astfel altor peste7. 000 de orase din mai mult de 162 de tari care sarbatoresc Ora pamantului 2015.

Rusii au cele mai moderne tancuri din lume: Cand vor fi prezentate oficial

Armata rusa a primit deja primele tancuri de noua generatie si urmeaza a le prezenta in curand in cadrul unui eveniment important. Datade 9 mai are o importanta aparte pentru poporul rus, aceasta fiind considerata ziua in care Armata Rosiea obtinut victoria asupra nazismului, in urma unui razboi ce a dus la moarte a mai [].

Cele mai scumpe beri din lume

Cele mai scumpe beri din lume pornesc de la 100 de dolari americani bucata pana la 800 de dolari. Desi berea e considerata de multi ca bautura celor din popor, fiind mai ieftina ca vinul, sunt si marci de bere care au un pret neobisnuit de mare.

Cele mai frumoase parcuri din Europa

Cele mai frumoase parcuri din Europa. O destinatie grozava, verde, plina de copaci si de flori, Europa ofera o multime de parcuri cu adevarat minunate celor care iubesc natura.

Cele mai mari baraje din lume

Cele mai mari baraje din lume. Barajele pot fi formate din cauze naturale sau prin interventia deliberata a omului, motivele fiind mai ales construirea de hidrocentrale care sa poate asigura alimentarea cu energie a anumitor orase sau regiuni.

Care sunt cele mai periculoase sosele din Alexandria si in ce zile se produc cele mai multe accidente

Strazile Dunarii si Bucuresti sunt arterele unde s-au produs cele mai multe accidente de circulatie in Alexandria, in ultimii doi ani. Martea este ziua predispusa la accidente, in vreme ce duminica pare cea mai sigura zi de circulat pe soselele din oras. Dupa o analiza facuta de politistii de la circulatie, 50% dintre accidentele de anul trecut s-au produs in intervalul orar 6.

Cum sarbatoresc romanii Ora Pamantului

Ora Pamantului va fi sarbatorita, sambata seara, in zeci de orase din tara, unde vor fi stinse luminile timp de o ora, printre manifestarile pregatite pentru acest eveniment fiind crosuri, tururi pe bicicleta, plimbari nocturne si spectacole la lumina lumanarilor, informeaza Mediafax.

Cele mai bune jocuri de strategie ale anului 2015

Anul 2015 deja pare a fi unul extrem de bunpentru pasionatii de jocuri de strategie, acestia asistand la lansarea unor titluri foarte interesante. Fanii seriei Command Conquer au avut parte de o dezamagire foarte mare atunci cand jocul despre care s-a vorbit atat de mult, continuarea popularului Generals, a fost anulat. Asta a fost [].

Un top al tarilor cu cele mai frumoase femei din lume, contestat: Si Romania unde e?. Reactiile au convins autorii sa refaca lista

Romania este o prezenta nelipsita din topurile intocmite de diverse publicatii sau de internauti pasionati de frumusetea feminina. Daca insa se intampla ca autorul sa nu includa tara noastra in clasament, va afla curand ca Romania si mai ales romancele au fani pe tot globul, care cer revizuirea topului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )