Libnet.ro
UNICEF

08:15

Oracle a confirmat acordul de preluare a afacerilor TikTok din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oracle a confirmat acordul de preluare a afacerilor TikTok din SUA

Oracle a confirmat luni ca a incheiat un acord cu grupul chinez ByteDance, proprietarul aplicatiei de video-sharing TikTok, pentru preluarea operatiunilor din Statele Unite ale acesteia, la cateva saptamani dupa ce administratia Trump a ordonat vanzarea sau inchiderea aplicatiei. continuă pe Ziarul Bursa

China ar prefera ca diviza din SUA a TikTok sa fie inchisa decat sa fie vanduta fortat

Beijingul se opune vanzarii fortate a operatiunilor TikTok din Statele Unite de catre proprietarul chinez ByteDance si ar prefera ca aplicatia de video sharing sa fie inchisa in SUA, au declarat vineri trei surse apropiate situatiei, transmite Reuters, conform news. ro.

TikTok incearca o solutie de mijloc - Nu va vinde nimanui operatiunile din SUA, dar ar face un parteneriat cu Oracle, sperand sa evite interzicerea

ByteDance nu doar ca nu va vinde operatiunile americane catre Microsoft, dar nu o va face nici catre Oracle si nici nu va da codul sursa al platformei video catre o companie americana, scrie Reuters care citeaza televiziunea chineza CGTN. Sursele spun ca ByteDance vrea sa faca un parteneriat cu Oracle in SUA pentru a multumi administratia Trump si a evita interzicerea aplicatiei. Nu este clar insa cat de profund va fi parteneriatul.

Incendiile din SUA, munitie de razboi in competitia dintre Biden si Trump

Candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Joe Biden, l-a numit, marti incendiator climatic pe presedintele Donald Trump, dupa declaratiile in care acesta din urma isi exprima indoiala ca stiinta ar putea da un raspuns la fenomenele asociate cu incalzirea globala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )