Libnet.ro
UNICEF

05:45

Oradea: Bolnavii de la Spitalul de Psihiatrie dorm pe scaune din cauza aglomeratiei

B1 B1,
Oradea: Bolnavii de la Spitalul de Psihiatrie dorm pe scaune din cauza aglomeratiei

Caz revoltator la un spital de psihiatrie din Oradea. Bolnavii sunt obligati sa doarma pe scaune, din cauza lipsei de paturi. Medicii se afla intr-o situatie delicata pentru ca sunt nevoiti sa refuze bolnavii care. continuă pe B1

Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Doua trenuri de pe ruta Constanta-Bucuresti, respectiv Bucuresti-Constanta, sunt oprite temporar in Capitala, din cauza unor copaci cazuti din cauza furtunii in gabaritul caii ferate, la intrarea in statiile.

Sute de persoane, evacuate din cauza unor inundatii in Norvegia.

Sute de persoane au fost evacuate in mai multe regiuni, in Norvegia, din cauza unor inundatii provocate de precipitatii importante si topirea zapezii, scrie presa norvegiana joi, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Aproximativ 50 de drumuri si doua linii feroviare au fost inchise din cauza acestor inundatii si unor alunecari de teren. Dupa mai multe zile de precipitatii puternice - nivelul precipitatiilor a atins pana la 60 de milimetri miercuri, in sud-estul tarii, in urma ploilor -, .

SUA: 5% dintre functionari, in concediu fara plata, din cauza austeritatii bugetare

Aproximativ 5% dintre functionarii federali, potrivit Casei Albe, erau in concediu fara plata vineri din cauza taierilor bugetare intrate in vigoare in Statele Unite la inceputul lunii martie, scrie AFP.

Dinamo pierde sponsori din cauza lui Becali

Actionarul majoritar de la Dinamo, Ionut Negoita, a declarat vineri ca a pierdut un contract important de publicitate in aceasta saptamana, din cauza arestarii lui Gigi Becali.

Rusia va evacua de urgenta o statie polara din cauza topirii anormale a ghetii

Rusia a anuntat joi ca va evacua de urgenta statia polara instalata pe o banchiza arctica din cauza topirii anormale a ghetii, care ameninta cei 16 membri ai misiunii, noteaza AFP.

Avioanele redirectionate spre Constanta, din cauza furtunii, au aterizat la Bucuresti

42 - Trei dintre aeronavele care fusesera redirectionate spre Constanta, joi, din cauza furtunii au aterizat la Bucuresti, iar alte doua vor ajunge, de asemenea, in Capitala, pana la 19. 30, a declarat.

Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Doua trenuri de pe ruta Constanta-Bucuresti, respectiv Bucuresti-Constanta, sunt oprite temporar in Capitala, din cauza unor copaci cazuti in timpul furtunii in gabaritul caii ferate, la intrarea in statiile Pantelimon si Pajura, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

Nissan recheama 841.000 de masini pe plan mondial, din cauza unor posibile probleme la directie

Nissan Motor Co recheama pe plan mondial 841. 000 de masini Micra si Cube produse intre 2002 si 2006, din cauza unor suruburi ce pot fi insuficient stranse in anumite cazuri, consecinta fiind aparitia unor probleme la directie, scrie AFP.

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirectionate spre Constanta din cauza furtunii

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda au fost redirectionate spre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta din cauza furtunii, a declarat joi, pentru Mediafax, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Teodor Postelnicu.

Fenechiu: Mentin declaratia ca demisionez daca CFR Marfa nu se privatizeaza din cauza mea sau a oamenilor mei

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca isi mentine declaratia potrivit careia va demisiona in cazul in care procedura de privatizare a companiei CFR Marfa nu se va finaliza din cauza sa sau a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )