Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un oradean de 49 de ani a fost retinut de politistii clujeni dupa ce ar fi sedus o adolescenta de 14 ani. Cum a fost prins

Adevărul Adevărul,
Un oradean de 49 de ani a fost retinut de politistii clujeni dupa ce ar fi sedus o adolescenta de 14 ani. Cum a fost prins

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Cluj au retinut, marti, 13 august, pentru 24 de ore un barbat in varsta de 49 de ani, din Oradea, pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor. continuă pe Adevărul

Se dadea regizor pentru a santaja tinere. Barbatul din Campulung Muscel a fost retinut de procurorii DIICOT

Un barbat de 36 de ani din Campulung Muscel se dadea drept regizor pentru a santaja femei. Acesta a fost retinut de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunilor de instigare la pornografie.

EXCLUSIV Un roman ar fi fost retinut pe insula greceasca Samothraki, unde zeci de conationali sunt blocati de cateva zile (FOTO)

EXCLUSIV Un roman ar fi fost retinut, marti seara, pe insula greceasca Samothraki, dupa ce ar fi fost implicat intr-un conflict. O turista aflata pe insula a declarat pentru B1. ro, ca in portul.

Un tanar a sunat la 112 si a anuntat ca a fost rapit. Politistii l-au gasit plimbandu-se cu amicii

Un tanar in varsta de 15 ani a sunat, duminica dimineata, la 112 si a anuntat ca a fost rapit si este inchis intr-o casa, politistii gasindu-l pe acesta, patru ore mai tarziu, plimbandu-se cu prietenii, anunta Politia Capitalei. Parintii minorului vor fi amendati, relateaza Mediafax.

O femeie de 49 ani a depus o plangere pe numele lui Dinca, in care spune ca a violat-o si lovit-o - surse

O femeie in varsta de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Politie din Olt o plangere pe numele lui Gheorghe Dinca in care il acuza pe acesta ca a violat-o si lovit-o, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )