Libnet.ro
UNICEF

16:00

Orange anunta deschiderea inscrierilor pentru 5G Technology Tour

Adevărul Adevărul,
Orange anunta deschiderea inscrierilor pentru 5G Technology Tour

Orange Romania anunta deschiderea inscrierilor pentru 5G Technology Tour, o serie de evenimente de tip hackathon dedicate dezvoltatorilor de produse si antreprenorilor care vor avea astfel acces la cele mai noi tehnologii si echipamente. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii anunta capacitati extinse pentru diagnosticarea coronavirusului

Romania si-a extins capacitatea de diagnosticare a coronavirusului, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

PENTRU 2019: Telekom Romania anunta un avans de 5% al veniturilor consolidate

Grupul de companii Telekom Romania a anuntat un avans de de 5% al veniturilor consolidate in 2019, pana la 980 milioane euro, fata de anul anterior. Pentru prima oara in patru ani, principalii indicatori financiari ai anului 2019 - veniturile, EBITDA si fluxul de numerar operational - au inregistrat crestere de la un an la altul.

EXERCITIU DE ADMIRATIE PENTRU LIDERUL PRO-ROMANIA Ponta, reevaluat de liderii stangii

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a devenit, ieri, noua icoana a stangii politice de la noi din tara. Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, Gabriela Firea - primarul general al Capitalei, Mircea Diaconu si Calin Popescu-Tariceanu l-au elogiat pe Victor Ponta cu prilejul Conventiei Anuale a Pro Romania, eveniment care a avut loc la Bucuresti. La corul laudatorilor s-a alaturat si Claudiu Craciun, secretarul general al formatiunii politice Demos, care in noiembrie 2015 solicita demiterea lui Ponta, in urma tragediei de la Clubul Colectiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )