Libnet.ro
UNICEF

17:00

PENTRU 2019: Telekom Romania anunta un avans de 5% al veniturilor consolidate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU 2019: Telekom Romania anunta un avans de 5% al veniturilor consolidate

Grupul de companii Telekom Romania a anuntat un avans de de 5% al veniturilor consolidate in 2019, pana la 980 milioane euro, fata de anul anterior. Pentru prima oara in patru ani, principalii indicatori financiari ai anului 2019 - veniturile, EBITDA si fluxul de numerar operational - au inregistrat crestere de la un an la altul. continuă pe Ziarul Bursa

Telekom Romania anunta cresterea principalilor indicatori financiari pentru prima oara in patru ani. Numarul de angajati si clienti este in scadere

Pentru prima oara in patru ani, principalii indicatori financiari ai anului 2019 veniturile, profitul EBITDA si fluxul de numerar operational - au inregistrat crestere de la un an la altul, a anuntat miercuri grupul Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote). Pe de alta parte, numarul de clienti a scazut pe toate liniile de servicii, cu exceptia serviciilor fix-mobile. Ca urmare a proceselor de transformare si automatizare, numarul angajatilor full time a scazut cu 21% de la 6. 356 persoane in 2018 pana la 5. 029 persoane in 2019.

Orange Romania anunta un nou Chief Marketing Officer

Orange Romania anunta numirea lui Pierre-Etienne Cizeron in rolul de Chief Marketing Officer incepand cu 16 martie 2020, inlocuindu-l pe Yves Martin, care va prelua un rol executiv in cadrul unei alte divizii a Grupului Orange, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

EXERCITIU DE ADMIRATIE PENTRU LIDERUL PRO-ROMANIA Ponta, reevaluat de liderii stangii

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a devenit, ieri, noua icoana a stangii politice de la noi din tara. Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, Gabriela Firea - primarul general al Capitalei, Mircea Diaconu si Calin Popescu-Tariceanu l-au elogiat pe Victor Ponta cu prilejul Conventiei Anuale a Pro Romania, eveniment care a avut loc la Bucuresti. La corul laudatorilor s-a alaturat si Claudiu Craciun, secretarul general al formatiunii politice Demos, care in noiembrie 2015 solicita demiterea lui Ponta, in urma tragediei de la Clubul Colectiv.

IN CONDITIILE ADANCIRII PIERDERII FINANCIARE Farmaceutica Remedia raporteaza un profit in declin 18%, pentru 2019

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia RMAH) a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar consolidat de 2,49 milioane de lei, cu 17,75% sub cel din aceeasi perioada a anului anterior, potrivit raportului companiei publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )