Libnet.ro
UNICEF

17:45

Orange creste viteza la 4G in sase orase. Samsung Galaxy Alpha, in oferta

Adevărul Adevărul,
Orange creste viteza la 4G in sase orase. Samsung Galaxy Alpha, in oferta

Orange a lansat astazi serviciile 4G la metroul din Bucuresti, dar si conexiunile de tip 4G+, care permit viteze teoretice de pana la 300 de Mbps in cateva localitati din tara. continuă pe Adevărul

Orange dubleaza viteza la internet mobil cu 4G+. Samsung Galaxy Alpha, disponibil in Romania

Orange a lansat astazi serviciile 4G la metroul din Bucuresti, dar si conexiunile de tip 4G+, care permit viteze teoretice de pana la 300 de Mbps in cateva localitati din tara. Orange, operatorul care a introdus internetul 3G la metroul din Bucuresti acum citiva ani, a lansat de astazi dimineata de la ora 9 conexiunea 4G. Aceasta va fi compatibila cu terminalele dotate 4G si cartelele setate pentru a atinge aceste viteze. Potrivit reprezentantilor Orange, acesta este un serviciu pentru [].

Selfie pentru mase: Samsung Galaxy Grand Prime este un nou telefon de buget

Desi nu a avut parte de o lansare oficiala, Samsung Galaxy Grand Prime pare sa fie un nou smartphonepentru selfie-uri, dar si de buget. Daca tot nu pare ca trendul selfie-urilor va inceta prea curand, tot mai multi producatori de gadgeturi au lansat deja sau se pregatesc sa aduca pe piata dispozitive dedicate pentru aceasta activitate. Zilele trecute a fost lansat un Nokia Lumia supranumit Selfie Phone, iar acum aflam detalii despre un smartphone din seria Samsung Galaxy cu aceleasi [].

Samsung Galaxy Note 4 are cel mai bun ecran

Printr-un raport oficial, expertii de la DisplayMate au confirmat in urma unor teste elaborate ca ecranul de la Galaxy Note 4 este cel mai bun. Desi in lumea reala cei mai multi dintre noi percep ca fiind similare ecranele multor smartphone-uri si tablete, studii ca ale celor de laDisplayMate ne ajuta sa facem diferenta. in urma celor mai recente teste a iesit la iveala faptul ca panoul folosit de Samsung in Galaxy Note 4 este cel mai performant la ora [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )